TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Zanima me gde mogu kupiti Set Za Remont Karburatora Dellorto PHBH 26 (Honda NSR 125) ??? UNAPRED ZAHVALAN... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Bera...nadi broj negde u temi.. covek pouzdan, donosi sta treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je? Mozes li mi naci broj, ja nmg da nadjem... Bera...nadi broj negde u temi.. covek pouzdan, donosi sta treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 4, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da pitam samo,sta ti fali pa ti treba set za remont karba...sta je crklo u njemu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao majstora koji ce mi remontovati karburator, ali je on rekao da kupim set za remont i da mu donesem da remontuje, jer je karb dosta star i nzm da li je ikad remontovan, pa preliva, motor dobija veliku snagu, pa moram pod saugom da ga vozim... Rekao je da ce mi sve srediti samo da kupim SET... Ali ja ne znam GDE??? :-/ da pitam samo,sta ti fali pa ti treba set za remont karba...sta je crklo u njemu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 4, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to sto preliva se lako resava,al to dobija veliku snagu nerazumem..a da preliva..pa pod saugom ga vozis,tek to nerazumem,ako preliva tek pod saugom nebi mogao da ga vozis.. tebi netreba set za remont karburatora kolko ja vidim,tebi treba da se ocisti nasteluje smesa ,proveri dali negde ne falsira vazduh i sredi to prelivanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo to problem ima tu jos mnogo toga, nema snagu vise kao sto je pre imao itd... Nece da otvori drugo grlo. Remontovacu ga ja to mi je najpametnije, samo mi treba taj set... to sto preliva se lako resava,al to dobija veliku snagu nerazumem..a da preliva..pa pod saugom ga vozis,tek to nerazumem,ako preliva tek pod saugom nebi mogao da ga vozis.. tebi netreba set za remont karburatora kolko ja vidim,tebi treba da se ocisti nasteluje smesa ,proveri dali negde ne falsira vazduh i sredi to prelivanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 4, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan drugo grlo...to nema....to nepostoji na tom motoru... a kakva ti je hilzna,klip kompresija, dali ti radi r ventil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan pa covece generalno sredjen motor SVE RADI, ali ja mislim da postoji drugo grlo, jer od dodje do 8000 obrtaja i onda otvara drugo grlo i zakucava maximalu 11000... drugo grlo...to nema....to nepostoji na tom motoru... a kakva ti je hilzna,klip kompresija, dali ti radi r ventil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 4, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan TamkE, malo si neupućen. Imaš sreće da ti pitanja postavlja doktor za karburatore. Razmisli malo, pa mu iznesi problem kako treba i pomoći će ti. Sa novim setom za reparaciju sam i ja majstor. Pozdrav i srećno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan HVALA...Ali vidi ovaj covek sto radi je takodje doktor za karburatore, mozda ga neko poznaje Farkas iz Crvenke, a i ja hocu da remontujem i reseni su svi problemi... TamkE, malo si neupućen. Imaš sreće da ti pitanja postavlja doktor za karburatore. Razmisli malo, pa mu iznesi problem kako treba i pomoći će ti. Sa novim setom za reparaciju sam i ja majstor. Pozdrav i srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam bio ubedjen da ima drugo grlo, ako nema onda ok, ali kako onda zakucava tako, odakle tolika snaga o.O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan drugo grlo...to nema....to nepostoji na tom motoru... a kakva ti je hilzna,klip kompresija, dali ti radi r ventil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 4, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nema drugo grlo,to je taj majstor trebo da ti objasni,,set za reparaciju........to se retko kad kupuje,,ja ga krstim ono prdi.... pokusavam da ti resim problem,a ti se uhvatio za set za reparaciju,,,ako je neki majstor valjda ima svoje ljude delove itd kao sto ja imam pa kupujem ono sto mi treba na veliko,iglice gumice,razne membrane cut off vntile,stare,nove karbove itd..pa cak i sa setom za reparaciju moze da se desi da neuspe opravka karba,cekaj polako,zapeo si ko pijan za plot... to sto preliva to se resava za 5do 11evra..ako mora da se kupi iglica sic, plovak je malo skuplji ali to nema u setu... dizna za vazduh se resava gumicom od...pa 100gumica su 7e...pa ti racunaj... u setu neces dobiti siber,iglu sibera... ma...imas u louisu te setove....pa kupi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam bio ubedjen da ima drugo grlo, ako nema onda ok, ali kako onda zakucava tako, odakle tolika snaga o.O Tako sto ima ventil koji otvara na 7-8K obrtaja,nzm tacno...a i to je 2T,pa bi bez tog ventila razlika bila jos veca(meni je kod TZRa do sad ventil bio stalno otvoren i do 7K je bio slabiji od skutera 50cc,a na 7K te ispali ko iz pracke,a kad je ventil zatvoren onda ima snage na malim obrtajima.Moze da se desi da tebi ne otvara taj ventil,i zato uopste ne moze da razvrti preko 8-9K... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi Louis i koliko moze da kosta taj set i taj siber... Zaboravio sam da napomenem da siber na sebi ima pri dnu malo izlizano, nesto boje tipa niklovanog lima sjaji se... nema drugo grlo,to je taj majstor trebo da ti objasni,,set za reparaciju........to se retko kad kupuje,,ja ga krstim ono prdi.... pokusavam da ti resim problem,a ti se uhvatio za set za reparaciju,,,ako je neki majstor valjda ima svoje ljude delove itd kao sto ja imam pa kupujem ono sto mi treba na veliko,iglice gumice,razne membrane cut off vntile,stare,nove karbove itd..pa cak i sa setom za reparaciju moze da se desi da neuspe opravka karba,cekaj polako,zapeo si ko pijan za plot... to sto preliva to se resava za 5do 11evra..ako mora da se kupi iglica sic, plovak je malo skuplji ali to nema u setu... dizna za vazduh se resava gumicom od...pa 100gumica su 7e...pa ti racunaj... u setu neces dobiti siber,iglu sibera... ma...imas u louisu te setove....pa kupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Luis ti je firma(prodavnica delova,opreme,ma sve sto pozelis za motor tu imas) u nemackoj http://www.louis.de/index.php?topic=katalog da dodam a na forumu mozes da nadjes ljude sto donese iz nemacke potrazi to sam.. pozzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Aha Nisam znao da su u nemackoj... Hvala ti.. pozzz Luis ti je firma(prodavnica delova,opreme,ma sve sto pozelis za motor tu imas) u nemackoj http://www.louis.de/...p?topic=katalog da dodam a na forumu mozes da nadjes ljude sto donese iz nemacke potrazi to sam.. pozzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 4, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi Louis i koliko moze da kosta taj set i taj siber... Zaboravio sam da napomenem da siber na sebi ima pri dnu malo izlizano, nesto boje tipa niklovanog lima sjaji se... nema drugo grlo,to je taj majstor trebo da ti objasni,,set za reparaciju........to se retko kad kupuje,,ja ga krstim ono prdi.... pokusavam da ti resim problem,a ti se uhvatio za set za reparaciju,,,ako je neki majstor valjda ima svoje ljude delove itd kao sto ja imam pa kupujem ono sto mi treba na veliko,iglice gumice,razne membrane cut off vntile,stare,nove karbove itd..pa cak i sa setom za reparaciju moze da se desi da neuspe opravka karba,cekaj polako,zapeo si ko pijan za plot... to sto preliva to se resava za 5do 11evra..ako mora da se kupi iglica sic, plovak je malo skuplji ali to nema u setu... dizna za vazduh se resava gumicom od...pa 100gumica su 7e...pa ti racunaj... u setu neces dobiti siber,iglu sibera... ma...imas u louisu te setove....pa kupi... zato i kazem za siber..e tonema u louisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Saznao sam gde ima siber, kod Fabijanovica u Backoj Topoli, sto se tice toga reseno je, ali koliko moze da kosta taj SET? Gde se nalazi Louis i koliko moze da kosta taj set i taj siber... Zaboravio sam da napomenem da siber na sebi ima pri dnu malo izlizano, nesto boje tipa niklovanog lima sjaji se... nema drugo grlo,to je taj majstor trebo da ti objasni,,set za reparaciju........to se retko kad kupuje,,ja ga krstim ono prdi.... pokusavam da ti resim problem,a ti se uhvatio za set za reparaciju,,,ako je neki majstor valjda ima svoje ljude delove itd kao sto ja imam pa kupujem ono sto mi treba na veliko,iglice gumice,razne membrane cut off vntile,stare,nove karbove itd..pa cak i sa setom za reparaciju moze da se desi da neuspe opravka karba,cekaj polako,zapeo si ko pijan za plot... to sto preliva to se resava za 5do 11evra..ako mora da se kupi iglica sic, plovak je malo skuplji ali to nema u setu... dizna za vazduh se resava gumicom od...pa 100gumica su 7e...pa ti racunaj... u setu neces dobiti siber,iglu sibera... ma...imas u louisu te setove....pa kupi... zato i kazem za siber..e tonema u louisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 4, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pa covece generalno sredjen motor SVE RADI, ali ja mislim da postoji drugo grlo, jer od dodje do 8000 obrtaja i onda otvara drugo grlo i zakucava maximalu 11000... ali cvaja i jos neko drugo glo.. Poslusaj Bokilica!!!! on je mastor za takve probleme!! Ovo je red ventil i sluzi da se smesa iz cilindra(komore) ne vrati u usisno grlo zato ima snage na malim obrtajima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 4, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa covece generalno sredjen motor SVE RADI, ali ja mislim da postoji drugo grlo, jer od dodje do 8000 obrtaja i onda otvara drugo grlo i zakucava maximalu 11000... ali cvaja i jos neko drugo glo.. Poslusaj Bokilica!!!! on je mastor za takve probleme!! Ovo je red ventil i sluzi da se smesa iz cilindra(komore) ne vrati u usisno grlo zato ima snage na malim obrtajima.. a r ventil...ono sto se otvori ili zatvori na velikim obrtajima,sto stoji u auspluhu to jest na izduvu u cilindru.. taj set kosta nesto sitno do 20e...za reparaciju karba,ali neces time mnogo postici jer tu treba svasta nesto...nego ajd sad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 4, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Saznao sam gde ima siber, kod Fabijanovica u Backoj Topoli, sto se tice toga reseno je, ali koliko moze da kosta taj SET? Sta si zapeo za set?? set je komplet dizni za karb.! a dizne se na karbu skoro nikad ne kvare osim glavne ona se prosiri zbog iglice.. A siber nevalja ako ima mnogo lufta (levo desno) u kucistu(dobija jaku smesu). Karburator preliva jer plovak nije nastelovan kako treba pa kad se lonce napuni on ne zatvori. Tebi karb. nije lepo nastelovan(smesa vazuh-gorivo) pa zato vozis pod sauhom.. JER POD SAUHOM DOBIJA VISE GORIVA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 4, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a r ventil...ono sto se otvori ili zatvori na velikim obrtajima,sto stoji u auspluhu to jest na izduvu u cilindru.. taj set kosta nesto sitno do 20e...za reparaciju karba,ali neces time mnogo postici jer tu treba svasta nesto...nego ajd sad... Znaci ima i u auspuhu neko sranje.. LEPO POSLUSAJ BOKILICA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ventil u auspuhu koji mu pomeri tajminge na izduvu da bi imao vise snage na niskim obrtajima.A ono sa gornje slike su lamelice,to imaju uglavnom svi 2T motori,i skuteri,pa cak i noviji tomosi,jedino oni stari nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...