bugiman 756 Napisano Novembar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan danas sam se provozao do Jastrebca....planina se nalazi u okolini Krusevca...ako je neko hteo da ide ili da vidi kako izgleda evo llink od videa pa neka pogleda.... http://www.youtube.com/watch?v=bxC0vZOEFFk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 3, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Super,inace kao klinac sa ekskurzijom sam bio na Jastrebcu,prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 756 Napisano Novembar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Super,inace kao klinac sa ekskurzijom sam bio na Jastrebcu,prelepo da bas lepo.....ja cesto idem gore....ali bas me cudi...bas slabo vidjam gore ljude..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Novembar 4, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam gledajuci video. Veoma lijepa voznja, predjeli kao iz bajke , mir , tisina... E bas si proveo lijep dan , svaka cast . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 756 Napisano Novembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam gledajuci video. Veoma lijepa voznja, predjeli kao iz bajke , mir , tisina... E bas si proveo lijep dan , svaka cast . hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 157 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Divan kraj i odlična ideja za vožnju iduće godine! Odakle počinje prikazani put? Bio bi ti zahvalan ako bi mi dao još neki predlog za vožnju po tom kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 756 Napisano Novembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Divan kraj i odlična ideja za vožnju iduće godine! Odakle počinje prikazani put? Bio bi ti zahvalan ako bi mi dao još neki predlog za vožnju po tom kraju. uspon pocinje posle sela Buci......odatle sam i snimao.......sto se tice predloga...hm....e ovako imas jezero Celije koje je od Krusevca udaljeno jedno 25km.....onda u centru crkva Lazarica odmah tu se nalazi i Lazarova kula.....po meni to su najlepsa mesta.....ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj....pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...