draza 548 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem prikolicu Tera 750 k . Inace prikolica je sklopljena u Zastavi u Kragujevcu gde sam je i kupio novu . Delovi su Nemacke marke Knott jedino je sastavljaju u Zastavi . Znaci ima naletnu kocnicu , onaj tockic sto se spusta i na njemu moze da se gura , rezervni tocak..... Idealna za prevoz 2 motora ( licno sam probao ) A mislim da moze i 3 ali da se malo zguraju Evo linka kako izgleda prikolica ali bez cirade jer mi nije bila potrebna . http://avala.biz/mod...=Auto_prikolice Cena po dogovoru . Inace nova je 1200 evra ( bez arnjeva i cirade ) tako da svaki dogovor dolazi u obzir . Moze zamena i za neki cross motor ili slicno . 063 410 258 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se kod mene ne vidi slika na prvom linku pa sam postavio ovako . Znaci to je sa oznakom Tera 750 k ( bez cirade ) . A na gornjem linku imate specifikacije , cenu i ostalo sta vas zanima . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi moze zamena za neki cross , fullcross motor ili nesto drugo razno !!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze prikolica i 500 evra za motor tj. enduro , cross ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Niko da ponudi nesto za prikolicu . Motor vise nije potreban tako da samo kes dolazi u obzir ili neki dobar bicikl u toj nekoj vrednosti prikolice . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Pa koja je to cena prikolice? Ne bi bilo lose da napises koliko trazis. Mene interesuje ali ne znam o kojoj vrednosti pricamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nova je 1200 evra a ja za moju trazim 750 . Ipak je veoma malo presla tako da cena je razumna za taj kvalitet , naletnu kocnicu ..... Pozdrav !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 18, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan ok, sad je sve jasno. Nazalost za mene je to puno jer trazim prikolicu koja ce vise stajati i kad zatreba, voziti se, sto znaci neku jeftiniju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zato je ja i prodajem . Vise stoji nego sto sam je vozio a u poslednje 2 godine ni jedanput . Podmazana i garazirana . A i kada mi potreba pozajmim od prijatelja i prevezem sta mi treba . Iskreno skupo je danas imati prikolicu da vise stoji nego sto se vozi jer mora da se registruje i da kosta i 1000 din opet je mnogo ako samo stoji . Pozdrav !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 18, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Da znas druze da si u pravu. Tako cu i ja najverovatnije. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Zato je ja i prodajem . Vise stoji nego sto sam je vozio a u poslednje 2 godine ni jedanput . Podmazana i garazirana . A i kada mi potreba pozajmim od prijatelja i prevezem sta mi treba . Iskreno skupo je danas imati prikolicu da vise stoji nego sto se vozi jer mora da se registruje i da kosta i 1000 din opet je mnogo ako samo stoji . Pozdrav !!!!! mozda bi je mogao iznajmljivati,ja bi ti bio mushterija,ali da ne deres kao neki sto bi da je otplate za mesec dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Zato je ja i prodajem . Vise stoji nego sto sam je vozio a u poslednje 2 godine ni jedanput . Podmazana i garazirana . A i kada mi potreba pozajmim od prijatelja i prevezem sta mi treba . Iskreno skupo je danas imati prikolicu da vise stoji nego sto se vozi jer mora da se registruje i da kosta i 1000 din opet je mnogo ako samo stoji . Pozdrav !!!!! mozda bi je mogao iznajmljivati,ja bi ti bio mushterija,ali da ne deres kao neki sto bi da je otplate za mesec dana A sta mislis da bi bila " ne deruca" cena ? imam i ja tako neku prikolicu (doduse nemacke proizvodnje ali registrovanu kod nas) eto bas o tom izdavanju sam razmisljao . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 19, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde druze ne mozes da je izdas ni badava a pri tome da uzmes tvoj auto sipas za tvoj novac gorivo i ti zavsrsis poso omone kome treba . Kod nas su ti ovde u Sokobanji zajebani ljudi . Uzece neku neregistrovanu i namerno praviti prekrsaj a meni nebi dali ni 500 din za jedan dan . Za inat !!!!!! Bolje da je menjam za neku dobru biciklu ili da jos malo spustim cenu ako ima nekog zainteresovnog . Ali bilo bi greota tako malo vozenu prikolicu prodavati upola cene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Novembar 19, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan tesko da ce ti neko dati i pola u ovo vreme,sory Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 19, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ce i da ostane kod mene . Nista lose ostace mi dobra prikolica nego reko bezveze sedi pa mozda nekome treba . A onaj ko stalno vozi i treba mu dace i vise nogo sto mislis . Ima kod nas ovde nekoliko njih sto se bave prevozom i otisli su u kragujevac po nove velike prikolice ( 2 osovine ) nisu hteli da se zajebavaju sa polovnima koje je neko arcio . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ovde druze ne mozes da je izdas ni badava a pri tome da uzmes tvoj auto sipas za tvoj novac gorivo i ti zavsrsis poso omone kome treba . Kod nas su ti ovde u Sokobanji zajebani ljudi . Uzece neku neregistrovanu i namerno praviti prekrsaj a meni nebi dali ni 500 din za jedan dan . Za inat !!!!!! Bolje da je menjam za neku dobru biciklu ili da jos malo spustim cenu ako ima nekog zainteresovnog . Ali bilo bi greota tako malo vozenu prikolicu prodavati upola cene . A vidis , znam za jednoga sa severa (negde oko Subotice) ima nekoliko prikolica i stalno ih izdaje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 19, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nema to ovde druze veruj mi . Skrt je ovde narod pre ce da plati kaznu od vise hiljada dinara nego da ti da i 500 din za jedan dan da se usluzi . I sto je naj interesantnije uvek kazu necu da mu dam za inat . Jbga takvi smo ti ovde ......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za neki full cross ili trial motor . Jebi ga reko da se malo podsetim na mladost , bolje je trial a ako ne moze i ovo drugo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...