Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem prikolicu Tera 750 k

Recommended Posts

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Prodajem prikolicu Tera 750 k . Inace prikolica je sklopljena u Zastavi u Kragujevcu gde sam je i kupio novu . Delovi su Nemacke marke Knott jedino je sastavljaju u Zastavi . Znaci ima naletnu kocnicu , onaj tockic sto se spusta i na njemu moze da se gura , rezervni tocak.....

Idealna za prevoz 2 motora ( licno sam probao ) A mislim da moze i 3 ali da se malo zguraju :hej:

Evo linka kako izgleda prikolica ali bez cirade jer mi nije bila potrebna .

http://avala.biz/mod...=Auto_prikolice

TERA7502D15.jpg

Cena po dogovoru . Inace nova je 1200 evra ( bez arnjeva i cirade ) tako da svaki dogovor dolazi u obzir .

Moze zamena i za neki cross motor ili slicno .

063 410 258

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

ANCkX_zastavainprocatalogofca.jpg

Nesto se kod mene ne vidi slika na prvom linku pa sam postavio ovako .

Znaci to je sa oznakom Tera 750 k ( bez cirade ) .

A na gornjem linku imate specifikacije , cenu i ostalo sta vas zanima .

Ajmo ljudi moze zamena za neki cross , fullcross motor ili nesto drugo razno !!!!!!!!!!!!!

Niko da ponudi nesto za prikolicu . Motor vise nije potreban tako da samo kes dolazi u obzir ili neki dobar bicikl u toj nekoj vrednosti prikolice .

• U prolazu, 95 postova
  • Motocikl: nemam vec duze vreme

Pa koja je to cena prikolice? Ne bi bilo lose da napises koliko trazis. Mene interesuje ali ne znam o kojoj vrednosti pricamo.

Nova je 1200 evra a ja za moju trazim 750 .

Ipak je veoma malo presla tako da cena je razumna za taj kvalitet , naletnu kocnicu .....

Pozdrav !!!!!

• U prolazu, 95 postova
  • Motocikl: nemam vec duze vreme

ok, sad je sve jasno. Nazalost za mene je to puno jer trazim prikolicu koja ce vise stajati i kad zatreba, voziti se, sto znaci neku jeftiniju.

Zato je ja i prodajem . Vise stoji nego sto sam je vozio a u poslednje 2 godine ni jedanput . Podmazana i garazirana . A i kada mi potreba pozajmim od prijatelja i prevezem sta mi treba . Iskreno skupo je danas imati prikolicu da vise stoji nego sto se vozi jer mora da se registruje i da kosta i 1000 din opet je mnogo ako samo stoji .

Pozdrav !!!!!

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

Zato je ja i prodajem . Vise stoji nego sto sam je vozio a u poslednje 2 godine ni jedanput . Podmazana i garazirana . A i kada mi potreba pozajmim od prijatelja i prevezem sta mi treba . Iskreno skupo je danas imati prikolicu da vise stoji nego sto se vozi jer mora da se registruje i da kosta i 1000 din opet je mnogo ako samo stoji .

Pozdrav !!!!!

mozda bi je mogao iznajmljivati,ja bi ti bio mushterija,ali da ne deres kao neki sto bi da je otplate za mesec dana :takoje:

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Pozdrav !!!!!

mozda bi je mogao iznajmljivati,ja bi ti bio mushterija,ali da ne deres kao neki sto bi da je otplate za mesec dana :takoje:

A sta mislis da bi bila " ne deruca" cena ? imam i ja tako neku prikolicu (doduse nemacke proizvodnje ali registrovanu kod nas) eto bas o tom izdavanju sam razmisljao .

Ovde druze ne mozes da je izdas ni badava a pri tome da uzmes tvoj auto sipas za tvoj novac gorivo i ti zavsrsis poso omone kome treba .

Kod nas su ti ovde u Sokobanji zajebani ljudi . Uzece neku neregistrovanu i namerno praviti prekrsaj a meni nebi dali ni 500 din za jedan dan . Za inat !!!!!!

Bolje da je menjam za neku dobru biciklu ili da jos malo spustim cenu ako ima nekog zainteresovnog . Ali bilo bi greota tako malo vozenu prikolicu prodavati upola cene .

Zato ce i da ostane kod mene . Nista lose ostace mi dobra prikolica nego reko bezveze sedi pa mozda nekome treba .

A onaj ko stalno vozi i treba mu dace i vise nogo sto mislis . Ima kod nas ovde nekoliko njih sto se bave prevozom i otisli su u kragujevac po nove velike prikolice ( 2 osovine ) nisu hteli da se zajebavaju sa polovnima koje je neko arcio .

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Ovde druze ne mozes da je izdas ni badava a pri tome da uzmes tvoj auto sipas za tvoj novac gorivo i ti zavsrsis poso omone kome treba .

Kod nas su ti ovde u Sokobanji zajebani ljudi . Uzece neku neregistrovanu i namerno praviti prekrsaj a meni nebi dali ni 500 din za jedan dan . Za inat !!!!!!

Bolje da je menjam za neku dobru biciklu ili da jos malo spustim cenu ako ima nekog zainteresovnog . Ali bilo bi greota tako malo vozenu prikolicu prodavati upola cene .

A vidis , znam za jednoga sa severa (negde oko Subotice) ima nekoliko prikolica i stalno ih izdaje .

Nema to ovde druze veruj mi . Skrt je ovde narod pre ce da plati kaznu od vise hiljada dinara nego da ti da i 500 din za jedan dan da se usluzi . I sto je naj interesantnije uvek kazu necu da mu dam za inat .

Jbga takvi smo ti ovde .........

Moze zamena za neki full cross ili trial motor . Jebi ga reko da se malo podsetim na mladost , bolje je trial a ako ne moze i ovo drugo :moto3: .

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja