Nešo Caponord 38 Napisano Jul 14, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Inače ako si u kobinaciji za nešto onda kupuj i sređuj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Jul 14, 2019 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Neso , nisam ga nikada iz blizine (caponord) ni video, pa ne znam ni sta da gledam, u zameni ga kaze 3200e ceni... Po toj ga ceni necu uzeti ni u razmatranje obzirom na pobrojano... P.S. za skuter sam inace 3200e kes novca dobijao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Jul 14, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Zasto, ne pitatate u Technodromu, znam da i oni vrse zamene pa mozda mozete da nadjete zajednicko resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Jul 14, 2019 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nakupci nude minimalnu cenu (razumem i zasto, trgovina je to) tako da se trudim izbeci taj vid zamene/prodaje... Vozim se i nudim/primam ponude, nije hitno niti malo, hvala na ideji svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 14, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, WladaLa je napisao: Najbolji serviseri : moja malenkost ( da se prljam ) i Nešo ( mobilna , tehnicka i strucna podrska ) . Malo šale . Srecna ti kupovina i dobrodosao u Capo zajednicu Hvala Vlado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 14, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Simon69 je napisao: Ako se ne snadjete u trazenju majstora ja sam vam na raspolaganju. Rado cu odraditi sve sto je potrebno, ako vam nisam daleko. Nista mi nije daleko kada putujem motorom,imam te u vidu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pevac je napisao: Nista mi nije daleko kada putujem motorom,imam te u vidu Slobodno. Pre 9 sati, Nešo Caponord je napisao: Inače ako si u kobinaciji za nešto onda kupuj i sređuj... Sve se to da dovesti u red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 17, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Epa u petak bi trebao da bude moj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Jul 18, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Pevac je napisao: Epa u petak bi trebao da bude moj U koje vreme dolazis , da se vidimo i upoznamo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 18, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Polazim u 7 iz BG-a,znaci tamo sam na rampi oko pola 9.Bicu kod Bobija u radnji dok Nemanja ne dodje zato dodji da se upoznamo i popijemo za kapoa Evo ti BR pa cimni se cujemo 060 70 20 308 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 19, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stigaao,prvi utisak za ovih 70km je da je motor udoban,poteze u svim obrtajima ko lokomotiva,upravljiv,tezina mu se gubi cim krenes,podvozan ko bicikla.Ostalo kada prodjem malo vise km 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Seetno sa capom Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Jul 19, 2019 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko vama trose te masine ? Niko ne spominje potrosnju,pa rek da pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 19, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia se kupuje jer je vrhunski motor, koji kad vozis uzivas svake sekunde, ne moras da cekas 10000 obrataja u minuti da probudis zver, plus zvuk svake je da se smrznes. Ko trazi adrenalinsku injekciju od kad upali motor i cak i kad se vrti na 1500 obrtaja, pa dok ne sidje sa njega posle par sati, bez potrebe da ide 200 na sat, taj uzme Apriliju. Aprilija to je extreme sport. Ako kupujes Apriliju zbog potrosnje, neces se leba najesti, bolje kupiti skuter od 125cc. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam ti "Pevac". Mnogo lepih i bezbednih kilometara vam želim! "Surla85", kad je voziš onako kako idu 600-650 endure troši skoro isto kao one. Raulika je sto 1000-ki mozes jos odvrnuti gasa a onima ne možeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 20, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Caponord WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Caponord, 2003. godište, Touring, vozilo prešlo 73000 km... Novi momenti na oglasu, da li ovo bivsi od kolege debeljan-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 20, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Liči da je taj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 20, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek mi se svidjao Jos ako idalje ima RaceAda auspuhe, TOP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 20, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Prodao je njih posebno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 20, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, СајберГастарбајтер je napisao: Aprilia se kupuje jer je vrhunski motor, koji kad vozis uzivas svake sekunde, ne moras da cekas 10000 obrataja u minuti da probudis zver, plus zvuk svake je da se smrznes. Ko trazi adrenalinsku injekciju od kad upali motor i cak i kad se vrti na 1500 obrtaja, pa dok ne sidje sa njega posle par sati, bez potrebe da ide 200 na sat, taj uzme Apriliju. Aprilija to je extreme sport. Ako kupujes Apriliju zbog potrosnje, neces se leba najesti, bolje kupiti skuter od 125cc. Sve od reci do reci a leo vince ubijaju na kapou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 20, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Simon69 je napisao: Čestitam ti "Pevac". Mnogo lepih i bezbednih kilometara vam želim! Hvala vidimo se uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 20, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Postoji jos mnogo tajni oko Aprilije ali polako ....ti ga imas tek neki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 20, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo kratko vreme ja odusevljen.Bice to jos bolje kada krenem na odmor za 10 dana sa nekom kilometrazicom od 500 do odredista. Za ostalo tu ste vi "stari"kaponordisti pa cu da Vas smaram redovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 20, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mlad ali mnogo radoznao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...