LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to uzrocno-posledicna veza, i zove se TRZISTE. Prodavac naumio da proda po nekoj ceni, niko nece da kupi, on spusta cenu. Kupac nije ponudio dovoljno para, niko nece da mu proda po toj ceni, on podize ponudu. Prosto. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Novembar 13, 2011 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan druze, a koliko si ti spreman da das za strom-a koji je recimo 2009 godiste? I koliko je to "malo kilometara" po tvom misljenju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1589 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan druze, a koliko si ti spreman da das za strom-a koji je recimo 2009 godiste? I koliko je to "malo kilometara" po tvom misljenju? Bio sam spreman da platim max.5000 eura,a kilometraza do 15 000km.Za sada odustajem od kupovine polovnjaka i razmisljam o drugoj opciji.Ako ga platim 5000 eura na to imam i sledece troskove(prenos,servis,mozda gume itd).Tako ce me taj motor izaci min 5500-5800.Novi versys trenutno kosta 6500 eura,a oko 15 januara mozda bude neki popust jos.Tako da za razliku od 1000 eura nemam racun da uzima polovnjak i da razmisljam sta je preziveo pre mene.Hocu jos da se zahvalim svima na ponudama,pametovanju i kvarenju oglasa.Gledacemo da vratimo istom merom.Pozdrav i srecna prodaja vasih ljubimaca! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan bravo Milane1981 za ovaj poslednji komentar.Svi pametni,napuse i tebe i motor i na kraju ti kazu srecno sa prodajom???Genijalci, nego nemoj da im vracas istom merom kada oni budu nesto prodavali,kupovali i sl, nego budi bolji pa im pomozi koliko god budes mogao.Pozdrav 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 1589 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan bravo Milane1981 za ovaj poslednji komentar.Svi pametni,napuse i tebe i motor i na kraju ti kazu srecno sa prodajom???Genijalci, nego nemoj da im vracas istom merom kada oni budu nesto prodavali,kupovali i sl, nego budi bolji pa im pomozi koliko god budes mogao.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 1589 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 123 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan 2008. godine polovinom juna meseca 6400 € bez ABS-a (Euro Sumar). Srednji kurs Evra je bio 79 dinara. Tada sam ja iskoristio taj najpovoljniji momenat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...