meex 17 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, da ne duzim, imao sam mali peh sa motorom i jedna od stavki koje moraju da se srede je i rezervoar! Nije strasno ali je evidetno ulubljen pa vas molim za savete ko u BGu to radi pouzdano i kvalitetno? Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ako ne nadjes u BG mozez ga uraditi u Mitrovici. Kvalitet moze da potvrdi Evil_Zo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1736 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 828 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ako nenadjes u sm moze u rumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, da ne duzim, imao sam mali peh sa motorom i jedna od stavki koje moraju da se srede je i rezervoar! Nije strasno ali je evidetno ulubljen pa vas molim za savete ko u BGu to radi pouzdano i kvalitetno? Hvala... to im je izgeda nekaserijska greska, oj je tata koleom ulubio rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Avgust 29, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan ako ne nadjes u BG mozez ga uraditi u Mitrovici. Kvalitet moze da potvrdi Evil_Zo. Viljusku planiram da nosim kod Pere (Moto line), stavishe vec danas ako je skinem, mislis li na njega da mi ispravi i rezervoar? Ako ne, daj mi kontakt od tog u SM...thx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 29, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Apropo teme, da li neko zna koja je procedura pri ispravljanju rezervoara kad udubljenja nisu bas velika... jel se radi neko "lokalno cukanje" ili ceo mora da se skida, farba i ostalo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanatic 0 Napisano Avgust 29, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao neka mala ulubljenja , odneo sam kod jednog lika u okoolini PO na vakum i ispravio ga za tren , prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Avgust 29, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, da ne duzim, imao sam mali peh sa motorom i jedna od stavki koje moraju da se srede je i rezervoar! Nije strasno ali je evidetno ulubljen pa vas molim za savete ko u BGu to radi pouzdano i kvalitetno? Hvala... pitaj ducu antića za kontakt.. on je radio rezervoar na gsxr-u, i ispao je super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
125ccm_beginer 0 Napisano Avgust 29, 2007 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dal ovo sta vredi?Neki trik. http://www.polovniautomobili.com/blog/uradi-sam-ispravljanje-ulubljenja-na-karoseriji.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 29, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ispravis i kod mene u Mladenovcu. Ako ti nije problem postavi sliku da vidimo koliko je ulubljen a ako budes bio zainteresovan za ispravljanje mogu ti polsati slike nekih koje sam ispravljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ispravis i kod mene u Mladenovcu. Ako ti nije problem postavi sliku da vidimo koliko je ulubljen a ako budes bio zainteresovan za ispravljanje mogu ti polsati slike nekih koje sam ispravljao. Hteodoh da ti posaljem PP ali ti je sanduce puno! isprazni malo INBOX ;D zato evo ovde sta sam hteo da te piitam preko PPa.. ... mislim da ipak necu sada ispravljati rezervoar jer je malo ulubljen i nije nesto mnogo izguzvan... Nego sam ja hteo tebe da pitam mozes li ti da mi izlijes prednji blatobran ? Ja mogu da ti donesem uzorak pa da se napravi ako je moguce i koliko bi to zadovoljstvo kostalo? Ovaj moj je pukao i moze da se zavari, ali je problem sto mi je otpao deo koji se srafi na viljusku sa leve strane pa je malo nezahvalno da se to budzi..mislim, moze,ali bih ja vishe voleo iz jednog dela.. Hvala unapred i pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, sad sam izbrisao. Nisam imao pojma da je puno a vidim da mi nesto slabo stizu poruke ;D. Sto se tice blatobrana mozes da mi doneses drugi i ja da ga prekopiram i napravim tebi novi. A i nije nezahvalno da se popravlja, bude to kao novo kad se sredi samo je stvar u tome da li ti to zelis ili ne, a koliko vidim odgovor je da ne zelis. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, sad sam izbrisao. Nisam imao pojma da je puno a vidim da mi nesto slabo stizu poruke ;D. Sto se tice blatobrana mozes da mi doneses drugi i ja da ga prekopiram i napravim tebi novi. A i nije nezahvalno da se popravlja, bude to kao novo kad se sredi samo je stvar u tome da li ti to zelis ili ne, a koliko vidim odgovor je da ne zelis. ;D Kolko para je izlivanje blatobrana, ja sam moj dosad 4 puta krpio i uvek puca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Izlivanje novih blatobrana kosta od 25 do 30e, zavisi koja je velicina ali ako nemam kalup za taj model i moram da ga pravim prema uzorku koji bi mi doneo, kostalo bi 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...