Tosa 35 Napisano Octobar 30, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd, LB Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi alternator za Husqvarnu TE 410-610 ili za SM 610,receno mi je da su isti. Ako neko zna gde mogu da nadjem taj alternator,mnogo ce mi pomoci. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tosa 35 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd, LB Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu,mozda mi neko pomogne Mada mi polako postaje jasno da je doticna marka dobra za izbegavanje :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Novembar 8, 2011 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas stari i nije u parcicima to se moze popraviti, premotati... U svakom gradu imas majstore viklere ( ne one za kosu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...