Lukac 1400 Napisano Octobar 28, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem hitno Suzuki Bandit god 1999 ,registrovan do aprila 2012 farban, odlicne gume ,lanac lancanici ima ixill-ov izduv ,karbonske rucice i zmigavce,neudaran ,agregat lepo radi, dobio sam ga u kombinaciji od komsije (2 ulice od mene),cena simbolicna i fiksna 1500e jeftinije ne moze, tel 064 9760896 ili PP,hvala! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoni-kg 5 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Uh.. jes' da ne volim farbane motore ali ovaj bi mi leg'o kao budali samar .. prelep je, srecna prodaja !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poštena cena za ovaj motor..to se ceni a ne neka groblja sa početka 80-tih koja cene isto toliko ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije postena cena.Ova cena je veoma ne postena prema prodavcu.Pozz i siguran sam u brzu prodaju ovog motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 29, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Lukac, uvek dobri motori i dobre cene! Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Octobar 29, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći osim UFfff Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1400 Napisano Octobar 30, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Momci ,hvala na lepim recima, inace motor nije nigde na oglasima osim na forumu ,znaci kome treba pristojan jeftin motor evo prilike. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 30, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 600 1995. The naked GSF600 N Bandit was released in February. It was based on the styling of the pre-existing GSF400 Bandit, with a retuned engine from the GSX600. 1996. The faired Bandit S model was introduced, where the bikini half-fairing had its debut. 1997. Minor changes: A clutch switch (requiring the clutch to be pulled in when starting the motorcycle, for safety reasons) and carburettor heaters. 1998. The N model had passenger grab rails added. However, the S model had no changes. 1999. Debut of a new rear shock absorber, providing rebound as well as preload adjustment. 2000. The first major changes were made this year. New rear bodywork. Fully electronic instrumentation. New carburettors with throttle position sensor. Additional fuel filter. Nissin brake callipers. 20 litres (4.4 imp gal; 5.3 US gal) fuel tank (up from 19). Improvements to frame and steering geometry. Seat height lowered. S model: New modern styled half fairing, with twin headlights. 2001. No significant changes. 2002. Fuel gauge now as standard. 2003. No significant changes. Izvor: wikipedia.com Zanima me (čisto informativno, zanimljiv mi je ovaj model) da li je baš toliko ogromna razlika napravljena 2000. godine, pošto su posle 2000. i po 2500-3000e u oglasima? I mogu li se na ovaj model (pre 2000.) ugraditi delovi sa sledećeg modela i koliko bi to koštalo? Da li ima svrhe uopšte raditi nešto tako? Inače, motor izgleda sjajno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1400 Napisano Octobar 31, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih off-ovao sopstveni oglas imas PP pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Momci ,hvala na lepim recima, inace motor nije nigde na oglasima osim na forumu ,znaci kome treba pristojan jeftin motor evo prilike. http://www.mojauto.rs/polovni-motori/821831_Suzuki_Bandit-600_1999_god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1400 Napisano Octobar 31, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Kupci sa foruma juce odustali pa stavio u oglase danas, a verovatno na forumu necu nista ni prodavati ubuduce jer su ljudi totalno nerealni .Dragi Tuneru od 12 motora koje sam prodao ove godine samo jedan sam prodao preko foruma i to najjeftiniji (XJ650-1300e), bilo je te skupo te udareno i onda dodje normalan kupac sa strane ikesira motor i ode zadovoljan! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Bez uvrede, nisam ovo okačio iz zlih namera, da imam još par stotina jura došao bih da ga teram... Srećna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1400 Napisano Novembar 2, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Bandit prodat molim zakljucajte temu,hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...