Beogradski Fantom 37 Napisano April 7, 2014 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Momci ima li neko elektro semu za X9 180ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 7, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Momci ima li neko elektro semu za X9 180ccm? imaš PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,malo sam upao u konfuziju, pokusao sam da nadjem na forumu, ali nigde nisam nasao poredjenja 200 i 250 ccm.Nije mi jasno koliko koji tacno ima kubika,tj koji modeli sve postoje.Po oglasima pise 182,198 i tako razne cifre.Konkretno u kupovini sam motora pa me zanimaju iskustva i razlika izmedju 180 (13.5 Kw) 200cmm i 250.Trenutno sam najvise za 2002 180ccm 13.5 kw (ako su ovi podaci ispravni) pa me zanima da li je znacajna razlika u odnosu na 250ccm.Vlasnik mi je rekao da je to hondin agregat a koliko znam taj 180 je piaggio (runner,skipper) a 200 je honda.Cisto da napomenem da imam 115kg Hvala unapred... P.S. Izvinjavam se unapred ako je ova tema vec obradjena a ja je nisam video.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano April 8, 2014 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano April 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko šta radi ja spajam nove teme o X9 sa postojećom Ajmo redom: Xp postoji u sledećim kubikažama: 125 ccm agregat Leader Piaggio 180 ccm isto takođe 200 ccm isto takođe 250 ccm agregat Honda - modeli SL 250 ccm agregat Quassar - EVO modeli 500 ccm agregat Master Piaggio Obzirom da si "gabaritan" momak gledaj 250-icu sa Piaggio agregatom. 180-ka je vidno slabija a i model 200, iako na papiru slabiji samo 2 ks, je dosta kilaviji jer svoju snagu "dobija" tek u visokim obrtajima. Odličan je i model sa Hondinim agregatom ali je on niskoturažniji od Piaggio Quassar-a, sa druge strane, manji je i potrošač a sasvim lepo ide... Rezime: ta 180-ka će da te smori u roku od mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam kad sam ga probao kad tek zavrnem gas da se malo ugusi pa tek onda povuce...Ja sam promenio vec 2 skippera 125 2t i on mi je malo podigao standarde sto se tice ubrzanja.. Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 8, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 250 bez razmisljanja . Razlika u potrosnji je minimalna. A i 250tka bas solidno ide i lepo ce da te povuce sa tvojom kilazom ( ja sam je vozio sa mojih tadasnjih 100 kg i cale sa 110 ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan da da,vidis neko mi rece da je razlika minimalna..A ta 200ccm je ista i u beverly?Posto je i on dolazio u opciju neko vreme..al x9 mi je ozbiljniji mnogo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano April 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Isti agregat Oni motori koje sam ti naveo su jedini koji idu u Piaggio grupaciji u maxiskuter modele (+ Master 400 i dvocilindraš za GP 800). Takođe, koriste ih dosta drugih proizvođača ( Malaguti, Peugeot, Aprilia, Gilera, Derbi (zadnja tri su sad u Piaggio grupi)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam X9 180 2002, i sad sam provalio da brzinomer neradi kako treba, naime na auto putu mi je na punom gasu pokazivao oko 90 (što nebi možda bilo čudno da na onom kompu na volanu nije zabeležena brzina 117) a i posle sam obratio pažnju kazaljka padne ispod 0 kad motor stoji da li neko zna šta bi moglo biti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 9, 2014 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kupi 500cc... ne ponavljaj greske nas par odavde... master je odlican agregat. Molba, Sale prebaci temu u x9 da se ne razvlacimo po forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano April 9, 2014 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa pizonom, 500 ili bilo koji od nabrojanih, svi ce sem 500 da te smore posle mesec dana. Ja sam uzeo amalfi (182 ccm), imam oko 93 kila i malo je trom u nekim preticanjima. Dok sam solo, to je sve podnosljivo, cim posadim nekog iza, smorim se ziv. Jbg znao sam da ce tako biti, ali tada nisam mogao da biram. Sada nemam $ da zamenim, a i odrzavanje je nesto povoljnije + nesto manja potrosnja. Inace, po meni, 500 zahteva malo vise, a pruza dosta vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano April 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Molba, Sale prebaci temu u x9 da se ne razvlacimo po forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano April 9, 2014 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam X9 180 2002, i sad sam provalio da brzinomer neradi kako treba, naime na auto putu mi je na punom gasu pokazivao oko 90 (što nebi možda bilo čudno da na onom kompu na volanu nije zabeležena brzina 117) a i posle sam obratio pažnju kazaljka padne ispod 0 kad motor stoji da li neko zna šta bi moglo biti ? Skines: - retrovizore - prednju masku - vizir - instr. tablu Kad si skinuo instr. tablu, otvoris i postavis kazaljku na odgovarajuce mesto. Vodi racuna da ti ne pukne kazaljka i moz se lako desi da normalno radi neko vreme pa opet pocne da zeza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam X9 180 2002, i sad sam provalio da brzinomer neradi kako treba, naime na auto putu mi je na punom gasu pokazivao oko 90 (što nebi možda bilo čudno da na onom kompu na volanu nije zabeležena brzina 117) a i posle sam obratio pažnju kazaljka padne ispod 0 kad motor stoji da li neko zna šta bi moglo biti ? Skines: - retrovizore - prednju masku - vizir - instr. tablu Kad si skinuo instr. tablu, otvoris i postavis kazaljku na odgovarajuce mesto. Vodi racuna da ti ne pukne kazaljka i moz se lako desi da normalno radi neko vreme pa opet pocne da zeza. Hvala, probaću čim pre, mada sam danas probao onu foru sa 2 desna dugmeta i davanjem kontakta, tako da sve kazaljke poskoče do maksimuma, i tada sam video da ni jedna kazaljka na satu neide do kraja, pa sam sad u dilemi da li sve da ih podignem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano April 10, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem imam, sve kazaljke osim brzine su ispod nule, ali se nekako ne kanim baviti sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,jedno vezano za X9 Gledao sam danas 2 komada 250ccm..Jedan je ok,deluje zdravo masina - estetski je prosecan (nema x9 i piaggio znak pa otpozadi izgleda ko frizider) ali prodavac mi deluje pouzdano.Drugi komad je estetski malo bolji, ali mi je vlasnik rekao da je ostao bez ulja.Zamenio je samo klip (na starom su zavarile karike i jedna strana mu je odrana)Mene sad zanima koje su sanse da stublina ostane netaknuta i da nema nekih ozbiljnijih posledica.Inace motor ima mnogo robusniji zvuk i cini mi se da bas lepo ide (nov klip ).Pitam iskusnije dal zrtvovati lepotu posto vidim da se ti znakovi dosta tesko nalaze PS ako je prodavac skutera na forumu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ako mu je ostao bez ulja tesko da ce samo klip da resi problem, mora tu jos ulaganja da bude.. a taj drugi ako je masina dobra, i estetski ne mora farbanje, znakove mozes uraditi kao stikere i nalepiti, razlika ce biti veoma mala izmedju organilanih i stikera.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki esteticar ali bas nekako deluje...Ima neke stikere al su losi.neverovatno kako neki mali detalj u kombinaciji sa bojom rusi estetiku.da je crn prica bi bila skroz drugacije..nego je svetlo srebrna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan stikere mozes i sam da napravis to nije neki problem.. bitnija je masina, bar po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisam danas motor deluje pouzdano.jel zna neko gde mu je broj motora na hondinom agregatu..broj sasije bi trebalo da je na onoj nalepnici.posto idem za pola h to da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan broj sasije je kad podignes tepih ispod sedista pa ima plocica.. broj motora ako se dobro secam na plocic ispod dekle kod zadnjeg tocka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljasef 0 Napisano April 14, 2014 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari,ponovo isto pitanje... pomerim rucicu migavca levo desno,nista se ne desava,niti treperi da radi niti pokazuje na tabli,a kada ukljucim sva 4 na tabi treperi samo trougao crveni,ali bez migavaca sa strane? osiguraci ok ali nzm koji relej ili sta vec utice jos na to? bitno...kad ga alarmiram zatrepere svi migavci! pozic,unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano April 14, 2014 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To sto te zezaju migavci je do automata najverovatnije, nalazi se u bordu na kormanu. Za pocetak skini i prekontrolisi dzekove, naprskaj neki kontak sprej pa probaj, mozda proradi. Alarm je nezavisan u radu migavca, pri ukljucenju centrala alarma salje +12V na levu i desnu stranu migavca jer je tako vezan i nema veze sa prekidacem ili bilo cim na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfa71 0 Napisano April 17, 2014 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za drustvo.Iz Zrenjanina sam ,posle puno razmisljanja kupovine maxi scutera te Burgmana 250,150,125 yamahe,resih se da probam da uzmem Piagio 250.Da neduzim delovao mi kao najbolja opcija odnosno mogu za isti novac uzeti najmladji piagio x9u odnosu na druge.Imam u vidu vise komada jedan od njih je i ovaj http://www.polovniautomobili.com/oglas4682307/piaggio_x9/ skuter je 2004 ,19000 km-znam da je vise,mada mi lepo izgleda,pa vas molim misljenje ,imao sam i mladje ali su 125 kubika mozda bi mi i to proslo,mozda i x8 moze u obzir Piagio x9 su najveci utisak po lepoti ostavili na mene,moze i neki predlog a za navedeni ako vidite po slici da iznesete koji je agregat na njemu i model jeli SL 250 ili.Hvala puno bezbednih kilometara vam zelim i nadam se ubrzo vec sledece nedelje kupovini i voznji. PS .Nadam se i lepom vremenu.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...