pižon 240 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sraf je osetljiv u pm, obavezno kvalitetna sestougaona gedora!!!! pomoc.krenem da ispustim ulje,da odvrnem sraf i in oblajzne.sta da radim ima li neko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan taj probaj da odvijes sekacem malo po ivici.. a naruci novi sraf iz motobike.. ja ga narucio jer sam imao isti problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan ma to mi je najmanja briga da ga skinem sekacem.najvise sam se plasio da li imadrugi da se kupi.al ako kazes da ima u motobike onda nema problema.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio origanalni u Centar S-u. Mislim da je bio 300 ili 400 din. Cekam zamenu ulja pa da menjam i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel si skoro kupovao sraf u centru s? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 13, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kupio pre dva meseca, 368 dinara. Porucio i stiglo za 15 dana (nije bilo na stanju), pozovu te uredno da pokupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala pizon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Rosic 3 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9 250 Evolution Prijavi odgovor kao problematičan Momci, na koliko se Nm ili kg zavrcu safovi koje sam obelezio na slikama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan 3 bi po meni trebalo stegnuti na odredjenu kilazu (mada i to ne rade) ostalo stegni, ali ne zivotinjski da ne zeznes navoj. Nisam ti puno pomogao... ali 1 i 2 niko ne steze po manuelu da kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Rosic 3 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9 250 Evolution Prijavi odgovor kao problematičan Najvise se i plasim za navoj, jer sam znao par puta da preteram. Posle sam uzeo dva mometn kljuca jedan od 5 do 25 Nm ,a drugi od 28 do 200 Nm. Dobro sa 1 i 2 cu paziti. Ostaje jos br.3 zna li neko bar otprilike na koliko Nm ili Kg da zavrnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1 i 2 stegni normalno, nemoj da preterujes. Pokusacu da iskopam u manuelu na koliko se steze 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Front wheel axle 45 ÷ 50 kN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Rosic 3 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9 250 Evolution Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam sraf u centru s stize za 10dana. hvala pizon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Super, nema na cemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo,jel zna neko okvirnu cenu zamene ulja u viljuskama,i koje ulje sipati?da li bi malo gusce ulje bilo bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prosle godine menjao i mislim da je bilo gusce nego sto pise tipa treba da se sipa 5w a ja 15w ako se ne varam i od tada se resili svi problemi koje sam imao. a cene se ne secam mislim da je bilo oko 2000 u labaratoriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav ljudi, imao sam skoro malu nezgodu sa svojim skuterom i pukao mi je retrovizor prednji desni... Da li neko zna gde bih mogao da nabavim drugi retrovizor za X9evo za neke pirstojne pare, jer zvao sam na par oglasa traze mi 80E meni se cini da je to previse! Unapred zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 80 e mislim da je extra cena, jer ovako su po 120-150e. Najbolje je ako se ocepio samo da ispunis smolom ili boljim lepkom i prefarbas o5 jeftiije nego nov... Skupi su zbog zmigavca!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano April 18, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan POMOC! Gde se nalazi termoprekidac na x9 ?! Nije mi radila kazaljka, pa je proradila pa sad opet ne radi! Ne znam koji joj je djavo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 21, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nebi bilo lepo da sa odvratnim stenderom idem na otvaranje, pa sam ga dan pre na brzinu malo sredio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Kako si uspeo oprugu da vratis?I ja sam moj sredjivao,al sam se napatio ko isus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljasef 0 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz...pumpa za gorivo mi nema struju,zna li neko gde se nalazi relej za nju?? poz fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sreca bio mi je cale blizu... Veliki viljuskasti i hebli i nekako na prekret je usao na mesto. Oprugu sam prvu stavio, nema trika da se razvuce... I mi smo se drkali, sreca kratko. Kako si uspeo oprugu da vratis?I ja sam moj sredjivao,al sam se napatio ko isus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Sreca bio mi je cale blizu... Veliki viljuskasti i hebli i nekako na prekret je usao na mesto. Oprugu sam prvu stavio, nema trika da se razvuce... I mi smo se drkali, sreca kratko. Kako si uspeo oprugu da vratis?I ja sam moj sredjivao,al sam se napatio ko isus. I ja se mucio sa oprugom,i klikne mi u glavi ideja . . . Drugar seo na skut,obe kocinice stisnuo,a ja uzeo spaner ili onu gurtnu sto kamiondzije zatezu teret,jednu stranu vezao za kapiju a drugi na oprugu . . . Par puta navukao spaner i sela opruga za jedan minut, bez problema . . .Ako se neko bude zezao,cisto da zna . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...