kneža 77 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na autu sam imao 8000K i nisam bio zadovoljan, pa sam uzeo 6000K i razlika je ogromna. 8000K su plava, dok 6000K su ledeno plava. Moj glas ide za 6000K . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene na x9 su 6000k.. ali mislim da su 4300k najbolje za osvetljenje puta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene na x9 su 6000k.. ali mislim da su 4300k najbolje za osvetljenje puta.. Slazem se sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan kod mene na x9 su 6000k.. ali mislim da su 4300k najbolje za osvetljenje puta.. Pozdrav drugari!ja na mom x9 imam led poziciju i plave sijalice u farovima.lepo sija,lepo izgleda,ali razmisljam o unapredjenju osvetljenja..dve stvari me zanimaju,da me neko ne prevesla..sta znaci to npr.6000k,i zasto su te od 4300k najbolje?znam da cena zavisi od proizvodjaca,i zato bi vas zamolio da preporucite nesto solidne cene i solidnog kvaliteta,da nije naka skart roba,ali ne mora biti ni iz vrha ponude..hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4300k, 6000k.. tako se oznacavaju xenoni po kelvinima.. narodski receno po boji svetlosti koju daju.. 4300k je bela, 6000k belo sa primesa plave, 8000k dosta plavo.. na internet imas dosta xenon setova, kad uzimas gledaj da budu sa slim balastima zbog lakseg sakrivanja.. ne znam koji model x9ke imas pa tako ti ne mogu reci ni koji ti xenoni trebaju, ali mnogi hvale marku bear, neki ih prodaju sa a neki bez garancije.. ja kod mene imam neku marku alsama, ne znam cija je ali ok radi.. inace na kutiji stoje sve one oznake za standarde, uzeo ih u bugarskoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene na x9 su 6000k.. ali mislim da su 4300k najbolje za osvetljenje puta.. Pozdrav drugari!ja na mom x9 imam led poziciju i plave sijalice u farovima.lepo sija,lepo izgleda,ali razmisljam o unapredjenju osvetljenja..dve stvari me zanimaju,da me neko ne prevesla..sta znaci to npr.6000k,i zasto su te od 4300k najbolje?znam da cena zavisi od proizvodjaca,i zato bi vas zamolio da preporucite nesto solidne cene i solidnog kvaliteta,da nije naka skart roba,ali ne mora biti ni iz vrha ponude..hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan kod mene na x9 su 6000k.. ali mislim da su 4300k najbolje za osvetljenje puta.. Pozdrav drugari!ja na mom x9 imam led poziciju i plave sijalice u farovima.lepo sija,lepo izgleda,ali razmisljam o unapredjenju osvetljenja..dve stvari me zanimaju,da me neko ne prevesla..sta znaci to npr.6000k,i zasto su te od 4300k najbolje?znam da cena zavisi od proizvodjaca,i zato bi vas zamolio da preporucite nesto solidne cene i solidnog kvaliteta,da nije naka skart roba,ali ne mora biti ni iz vrha ponude..hvala! Hvala kolega!sad je sve jasno,kao sa xenonima :-) ..da li neko zna kojem majstoru ili prodavnici se obratiti u NS po pitanju xenona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem da treba otici kod Ristica u Zemun. Jedan od najboljih ljudi u evropi za te stvari. i nije skup! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Januar 31, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan +13 ,dovoljno da se startuje x9! Pao je djir ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan +13 ,dovoljno da se startuje x9! Pao je djir ... ...juce i danas...ode skoro rezervoar goriva na besciljno vozanje :-) :-) :-) ..malopre je palo lickanje u praoni,pa u garazu pod ceradu..do sledecih +10..bas je prijalo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Pala jedna voznjica danas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ja juce provozao, kratko ali slatko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan +13 ,dovoljno da se startuje x9! Pao je djir ... ...juce i danas...ode skoro rezervoar goriva na besciljno vozanje :-) :-) :-) ..malopre je palo lickanje u praoni,pa u garazu pod ceradu..do sledecih +10..bas je prijalo :-) Ja nisam hteo da perem moj... malko prasine ga cuva ! Salim se naravno! Polako se budimo iz zimskog sna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan +13 ,dovoljno da se startuje x9! Pao je djir ... ...juce i danas...ode skoro rezervoar goriva na besciljno vozanje :-) :-) :-) ..malopre je palo lickanje u praoni,pa u garazu pod ceradu..do sledecih +10..bas je prijalo :-) Ja nisam hteo da perem moj... malko prasine ga cuva ! Salim se naravno! Polako se budimo iz zimskog sna! Februar ce biti "tanak" sa minusom,tako bar prognoziraju,a mart se blizi i zima je gotova..jos 25-26 puta spavamo,i gaaaaaas :-) ..tako moji klinci broje pred odlazak na more :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Milina za voznju i danas da nije bilo landjikavo bila bi voznica inace juce ceo dan na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Milina za voznju i danas da nije bilo landjikavo bila bi voznica inace juce ceo dan na motoru U sred nedelje ceo dan na motoru?!izvin'te kolega,a sta studirate..:-) :-) ..to je lepo,ja preko nedelje samo pratim prognozu i molim se za lep vikend:-) ..ali i to je samo privremeno,dok se dan malo ne produzi,a onda nema vise ni uterivanja u garazu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Haha studiram pravo, ali pored onolkog ucenja moralo malo da se odmori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti onaj mali od 190,student prava sto napusava q kontrolore po gradskom prevozu? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan taj hahaha . A s razlogom sam ga napusavao, njegov kolega normalan, a kad se neko usili . NEgo taj lik mi se izvinio posle par dana kad me sreo hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ne znam dal sam na pravom mestu, al me zanima koliko kosta da se uradi servis za X9 250cc i sta spada u njega...? hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Rosic 3 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9 250 Evolution Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim u klub , juce kaparisan X9 od kolege Dzony93. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Februar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ne znam dal sam na pravom mestu, al me zanima koliko kosta da se uradi servis za X9 250cc i sta spada u njega...? hvala! zavisi od toga sta treba da se radi obicno promena ulja, filteri, svecica, pa i otvaranje CVT-a da se vidi kakvom je stanju prenos zbog promene kaisa rolnica i drugih zajebancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ne znam dal sam na pravom mestu, al me zanima koliko kosta da se uradi servis za X9 250cc i sta spada u njega...? hvala! Spremi druze 12-15 crvendaca i ne sekiraj se,to ce pokriti full servis sa sve kaisem i rolnicama..a ako nema potrebe za tim,onda bog da te vidi,ostace i za gorivo,da se navozas.. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako je 15-ak nije strasno ako je full servis, ja sam se plasio da nije vise, nadam se da ne mora sad bas sve da ustedim nesto i za novu kacigu... Eh setih se sada posto zivim u stanu i motor cu morati da drzim ispred zgrade kako bi mogao najbolje da ga zastitim da mi ga ne ugradu? i jel znate mozda da li se i koliko kradu ovi motori? HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nama zastite ako se neko nameraci... Alarm, sajla, dics look, cerada, vidljivo i nocu osvetljeno mesto, po mogucstvu kadar kamere banke, prodavnice... Za servis su ti sve objasnili, ulje menjaj odmah, promeni i u prenosu, svecicu, filter vazduha isto zameni odmah... ostalo pregledaj pa po potrebi menjaj. Sve oko servisa imas u predhodnim postovima, svako je nesto od nas radio...I dobrodosao u klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...