sether 33 Napisano Jun 24, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan ima pumpu, nalazi se ispod levog stopala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano Jun 24, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano Jul 1, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem ne mogu da upalim motor.pumpa radi baca gorivo u lonce al nece da pusti gorivo,ima li neko neku ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Jul 1, 2016 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skini karburator, ocisti, vidi kakva je guma na siberu, vidi da nije nesto utrcalo u kanal igle plovka il dizne......svakako imas problem sa karbom najverovatnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano Jul 3, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se bojim da skinem karburator.ustvari ne bojim se da ga skinem nego se bojim kako cu da ga vratim a da vratim sve one vakume na svoje mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje onda da se javis coveku iz predhodnog posta i problem ce ti biti resen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko pravio onaj ,, prstenasti dihtung,, na spoju izduvne grane i lonca. Kod mene se raspao i sad se dere kao lud, probao sam da stavim od klingerita debljine 1,5 mm ali je izdoreo posle 15 min voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 887 Napisano Jul 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Samo original,sve ostalo će izgoreti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano Jul 5, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje onda da se javis coveku iz predhodnog posta i problem ce ti biti resen u pravu si ali mi je daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Koji grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Jul 13, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Jel ima neko nosac za GPS ili mobilni pa da uslika. Hocu i ja kod mene da stavim ali nemam predstavu koji i gde bih mogao da ga pricvrstim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Jul 13, 2016 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Isto pitanje kao kele imam za apriliu atlantic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 887 Napisano Jul 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Nebojsa,ima tema o tvom skuteru pa je tamo postavis. Ima raznih ideja po forumu,pročačkajte malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko ugradjivao projektore u farove od X9? I ako jeste koje? Imam xenon na kratkom i puno rasipa, a dugo svetlo sa obicnom halogenkom i nije nesto, pa bih to da poboljsam ako je moguce. Dosta vozim nocu pa hocu da imam bolje osvetljenje puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 887 Napisano Septembar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam xenon na kratkom i prezadovoljan sam. Podesi visinu fara,i prrobaj na dugo da stavis neku od onih malo skupljih sijalica koje daju belo ili plavo svtlo,neki night breaker ili tako nesto,philips,osram imaju te sijalice. Procesljaj po forumu naci ces. Ne znam da li projektor moze da stane kod nas u far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Septembar 8, 2016 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Projektor koji se obicno stavlja (msm da je 13cm duzina) tesko da ce stati, jedino da se sece pa lepi sa zadnje strane sto zna biti poprilicno komplikovano. Ima sada u ponudi mini projektori, dosta manji i nesto slabijeg osvetlenja puta. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Septembar 8, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Trazim onda te manje projektore. Video sam da ima neki od 10.6 cm pa cu kad rasturim far tacno znati koliki je max koji moze da se ubudzi. Da li moze da izdrzi napajanje ako budem stavio da mi u isto vreme rade oba fara na kratkom i na dugom svetlu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Septembar 8, 2016 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Suludo je rasturati far da bi odredio koliko moz'se ubudzi. Izvadis sijalicu, gurnes recimo slamcicu da udari u providan deo napred pa prst stavi kako reper do sijalicnog lezista i to ti je max duzina. Svakako nije pametno povezati instalaciju kako si mislio....rele, osigurac i nema greske. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam ja mentalac Stavljam na autu H4 xenon, pa sam se prebacio da i na motoru imam H4 sijalice, a ustvari su H7 Tako da ostaje posebno dugo i kratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Septembar 9, 2016 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da prepravis ... bi xenon nabacis. O tome ti Dare i prica. Rele,osigurac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo odlicno Video sam da ima vec gotovih farova sa 2 releja u koje moze da se ubaci H4 samo su dosta retki Svi sto prodaju imaju samo obicne kao sto je kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Kad pukne kais da li treba da ispise na bordu ,, Belt,, Danas mi u voznji samo prosviralo nesto u prenosu, motor pali radi ali ne ide Sutra rastavljam da vidim sta je cim ga dovezem do kuce. Ako je vrisnuo kais odmah 2 kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Septembar 18, 2016 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan "Belt" kad ti ispise na tabli, to znaci da je kais za zamenu....isto kao kad ti ispise "Service" sto znaci da je vreme za zamenu ulja i filtera. Ponistavas preko dugmeta predvidjenim za to, koji senalazi iza prednje Y maske. Najverovatnije je puko kais, neretko zna da pukne zvono kvacila ali ne verujem da se to tebi desilo, pre ce biti da je kais odradio svoje......eto prilike da sredis komplet CVT i preporuka da je da stavis oridjidji delove (najduze traju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Kais je izdrzao oko 8000 km Menjan je pre nego sto sam kupio motor, ne znam koje je marke ali taj sigurno ne uzimam. Ovo za ponistavanje znam, mislim da pise Oil kad je ulje za zamenu, a Service za neki veci servis tipa rolnice, sredjivanje CVT-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 21, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kako tacno funkcionise otkljucavanje sedista na x9 500. Prodao sam moju 250 i u poteri sam za valjanom 500. Ima u oglasima jedan solidan al nesto mu je tu oko otkljucavanja sedista zeznuto. Ne radi ni na dugme ni na daljinac onaj niti sediste ostaje zakljucano kad ga dpustis. Jel to zvuci lako resivo? Kako to uopste funkcionise,ne mogu bas coveku da rasturam motor pre nego sto ga kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...