BojanKaraburma 0 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovde 125icu svi izbegavaju koliko sam mogao da zakljucim:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Octobar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pametan zaključak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ni meni se ne svidja x8 ono pozadi,nekako kao glava od kita:)nemam pojma,mozda nije bio u redu ali je trosio 6 litara i onda mi nekako tu kubikazu izbegavam,ali i zbog registracije.sad mi decko nudi beverlija iz 2005 ali 125 kubika.izludecu na kraju:)ali beverli mi nema zastitu od vetra bas neku pa se razmisljam Koje boje je taj Beverly od 125 kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Valjda nije Nemoj Culle da vidi ovaj zadnji post hahaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 125cc je ok po gradu i ako stalno solo vozis. Razmisli, vidi za sta ti treba motor. Razmisljaj o prodaji sutra... Pogledaj koliko nas u maxi druzini vozi 125cc... Ja imam 180 pa nikako da prodam, svi zovu al slaba vajda. Kad sam kupovao svi me ubedjivali da uzmem 250 cc al ja nasao se pametan pa rekao sluzice i ovaj (jes da sluzi i ide ko lud), al ne bi mu nista hvalilo da je sad 250 cc i onda na miru da ne razmisljam o jacem barem 3 godine. Mada ko zna verovatno i da je 250 kubika sad bi trazio 500. Takvi smo ti mi ljudi, vecito smo nezadovoljni i uvek trazimo nesto bolje (cast izuzetcima). Znaci kupuj ono sto ti drugi preporuce : Evo kupi moj motor Salu na stranu,kupi ti jaci obavezno , slaba je ta kubikaza i posle ga neces moci prodati nikako. Razlika u registraciji je zanemarljiva, a uzivanje veliko. i ne moras 250, ima 200 cc koji idu super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanKaraburma 0 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan taj beverli je mislim beli ili tako nesto koliko mi se cini,iz mirijeva.pa nista,odustajem sad od 125ice i trazim onda 200:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Topalovic Goran 0 Napisano Octobar 27, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Molim vas ako neko ima informaciju gde mogu da kupim polovan regler za X9 evo 500cm3 2004? Nov mi je preskup. Hvala svima unapred. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Topalovic Goran 0 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio kod majstor Rajka u Moto laboratoriji. Ekstra zadovoljan. Sledece pitanje. Da li neko zna nekog majstora koji resava problrm neispravnog sistema elektricnog podizaca na nogarama? Kako mi je majstor rekao, svi motori i davaci su ispravni, ali to sve zajedno ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 29, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U dokonim zimskim danima možemo da skinemo onu elektroniku sa pištalicom pored reglera pa da vidimo o čemu se tu radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Topalovic Goran 0 Napisano Octobar 30, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo i ona je raskacena (neko pre mene je to uradio). Kada vratim dzek i krenem da vozim motor, ona pisti nakon 5km/h. Zuto dugme pored desnog rukohvata ne reaguje. Pretpostavljam da znate o cemu se radi? Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan to se i meni ponekad javi...kad krenem pisti, cim stanem ucuti, i tad je zuto dugme mrtvo... onda zaustavim, podignem ga i nekoliko puta rucno ispritiskam krajnji mikro prekidac, sa obe strane...verovatno zariba od prasine i kojekakve prljavstine...posle toga vise nema pistanja, a zuto dugme proradi... i nemoj mnogo da se sekiras oko toga...nije to losa stvar, ali vise sluzi za kurcenje nego sto je stvarno neophodno i korisno... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ta nogara nije uopšte loša stvar, X9 500 sa gorivom ima masu preko 220kg i ako krene da pada na kontra stranu kada ga parkiraš - nema šanse da ga zaustaviš. U suštini je namenjen slabašnijim vozačima (ženama?), ali da ga imam - koristio bi ga bez blama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Topalovic Goran 0 Napisano Novembar 3, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je malo nezgodno parkiranje u dvoristu jer je pod nagibom, a deca mi se igraju oko motora, tako da uvek moram da ga podizem na obe nogare sto je malo zamorno. Probacu da ocistim te mikroprekidace (pretpostavljam da se radi o onima za krajnji otvoreni polozaj nogara) i da vidim kako se ponasa. Naravno kada se vratim za Srbiju (posto sam trenutno u Libanu). Ako jos neko ima neko iskustvo sa ovim problemom dobri bi mi doslo. Takodje, primetio sam i da mi je jedan dzek levo od prednjeg fara (kada se gleda od napred) prema rucici upravljaca raskačen, pa mozda i to ima veze sa ne funkcionisanjem zutog dugmeta. Hvala ljudi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!imam jedno pitanje za ljubitelje X9-ke..vozim 500-tku 2003.god,prezadovoljan sam,sto bi braca slovenci rekli,dela kot urica:-) ..pitanje glasi,da li je puno 2500 dinara za zadnje plocice,nisam ovo nikada menjao pa nemam predstavu o ceni.toliko mi majstor trazi,za kako kaze malo kvalitetnije plocice,da se razumemo,ne zalim para za mezimce,ali ne bih voleo ni da me neko prevesla..pa ako neko zna cene..hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju nije puno, meni za Madisona kostaju 2000din, al sacekajmo neko od drugara ko vozi 9-ku da se izjasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja ti mogo reci da sa kyoto plocicama imam lose iskustvo na x9, tako da bezi od njih...one su oko 1000din par... e sad ti vidi ko proizvodi te koje ti on nudi, drug je imao lose iskustvo sa carbone lorraine... ja sam kod mene stavio lepljenje plocice, otiso kod jednog cice koji to radi, rekao mu da mi stave mekse, on odradio, izaslo me 500din par, ali koci odlicno, nema riseva na disku, i ne skripe, struze..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15787 Napisano Novembar 6, 2012 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!imam jedno pitanje za ljubitelje X9-ke..vozim 500-tku 2003.god,prezadovoljan sam,sto bi braca slovenci rekli,dela kot urica:-) ..pitanje glasi,da li je puno 2500 dinara za zadnje plocice,nisam ovo nikada menjao pa nemam predstavu o ceni.toliko mi majstor trazi,za kako kaze malo kvalitetnije plocice,da se razumemo,ne zalim para za mezimce,ali ne bih voleo ni da me neko prevesla..pa ako neko zna cene..hvala! Pozdrav druze ako ce ti biti od utehe ili znaciti nesto, plocice ( napred/pozadi ) za mog ata kostaju oko 10.500din marke Nissin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan I pretpostavio sam da cena zavisi od proizvodjaca,odnosno kvaliteta..cuo sam od jednog momka da se krecu oko 1000 din,ali su to verovatno te sto bas i ne valjaju,tako da sada nisu zanimljive i da su po 100 dindzi..jbg,ipak treba makinu i zaustviti,pogotovo kada ide k'o luda :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Menjao neko semeringe na stapovima? Gde i koje plocice kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan kad kupujes gledaj da budu mekse, da se one vise trose, jer kad su tvrde mogu ti zeznuti disk, da ostave riseve, i da ga brzo potrose.... a za viljusku ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
faki85 0 Napisano Novembar 10, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Motocikl: T max 500 Prijavi odgovor kao problematičan izgubljeni kljucevi, da li postoji resenje premostiti imobilajzer da ne trazi kod i samo presloziti bravu po drugom kljucu skinuo bih kod kljuc da ga nema vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 10, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio si oba kljuca?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan P.S.samo da dodam da sam postavio ovu temu jer sam za to dobio ideju citajuci temu ljubitelja burgmana pa mi krivo sto mi nismo okupljeni kao oni a i nasi gvozdeni konji nisu nista losiji od njihovih burgmana ;) Sa zakasnjenjem od godinu dana,evo da se i ja zapljunem! X9 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Novembar 11, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla petstotka!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...