RoaD GunneR 13 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam slucajno upoznao doticnog coveka na ulici a cuo sam da je neko na okuplanju na fruskoj gori spominjao istoga, intresuju me vasa iskustva sa covekom jer mi rece da on nabavlja delove i servisira motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam coveka i mogu da kazem da je lik maksimalno korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 29, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je u svom selu biti prorok,ja samo kod njega servisiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 29, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Par puta sam od njega dobio delove za par dana, a da ih NIKO u Srbiji nije imao ni u najavi! Jeb.ni filter vazduha za ZZR 1100 NIKO da nema (sem Lale) pa još malo pa sramota!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 30, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Telefon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Avgust 30, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro daj adresu ne bi mu smetala reklama...sigurno mu je stalo da uzme kesh.....sheruj bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 30, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan 065-80-78-468 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducan tuning 0 Napisano Septembar 29, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan TO JE MAJSTOR PRAVI NEFALIM GA ALI ZNAM DA JE SUPER MAJSTOR A I COVJEK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je laki nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1204 Napisano Octobar 12, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka, covek je stvarano ok majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Octobar 12, 2007 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hm,ti ga hvališ... a da nije to Paganini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1204 Napisano Octobar 14, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Paganinija da hvalim..... Pa njega cuvam za "posebne musterije" Ko je njega upoznao ni pakao mu nije tesko pao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 14, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Lala,Lala,hmmm,bio sam kod njega,ali ne zbog motora,ipak se Honda ne kvari ;D,vjerujem da je dobar majstor,ali da vidite tek kakav rostilj pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Lala,Lala,hmmm,bio sam kod njega,ali ne zbog motora,ipak se Honda ne kvari ;D,vjerujem da je dobar majstor,ali da vidite tek kakav rostilj pravi Jel to bilo onda kad se Lala rukovao sa Uroshevim VFRom? A kad je radio roshtilj..pre,ili..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 14, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan prije,prije... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 14, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jel to bilo onda kad se Lala rukovao sa Uroshevim VFRom? A kad je radio roshtilj..pre,ili..? Opet ti... Jel to mene proziva covek koga je novi (pardon godinu dana star) ostavio na putu Ako bas zelis da znas prvo rostilj pa onda lanac. Logicno je jel da? Nece da umaze ruke pa onda da rostilja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno ne znam zashto si se ti navrzao na mene...dzibe bre! Nikakav lanac nisam spominjao! ps.al me zovi sutra na kafu..radim prepodne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...