alan_ford 0 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: hibrid, pegaso cube 650 Prijavi odgovor kao problematičan potreban anlaser, za uljasa 750, 1990, mislim da moze i od 1100. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Octobar 27, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam ja,al kako da ti dostavim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alan_ford 0 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: hibrid, pegaso cube 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam, ides za bg ikako? koliko jevreja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Octobar 28, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma,,ja sam pored beograda,m10tak km,jevreja,,,50tak e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...