conestef 5 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 2 Prijavi odgovor kao problematičan Firmi MyIdea d.o.o iz Beograda, potreban skuterista za dostavu na teritoriji Beograda. Firma snabdeva vozača sa skuterom (Piaggio Free) i zaštitnom opremom... Radno vreme 6 sati (u dve smene, pre i po podne)... kontakt na maja.mihajlovic@myidea.rs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4130 Napisano Octobar 25, 2011 Nemanja Stojanović, 1396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam 2009. za ovu firmu 6 meseci, kada nisu imali skutere nego samo kurire pešake i jedna kola. Ja sam imao svoj skuter, a plaćali su me kao pešaka, jedino je meni olakšavalo posao. okej su ljudi, ali kinta je malo slabija. ali opet bolje nego bez posla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte verovati Skittlesu, vidite valjda da je troll Pohvale za oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 25, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posao za nensy, iskusna "skuterašica" Poslaću joj link teme na pp ako joj je promakla, da ne zasipamo sanduče svi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. Iggy 89 2 Napisano Octobar 31, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos uvek aktuelan ovaj oglas??? Zainteresovan sam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
conestef 5 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 2 Prijavi odgovor kao problematičan OGLAS NIJE VISE AKTUELAN.... Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...