Desert Fox 248 Napisano Octobar 25, 2011 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od 1. januara 2012 godine obavezna upotreba fluo prsluka za voznju motorom. To ce verovatno i kod nas ubrzo http://motocikli.bjbikers.com/obavezni-prsluci-na-motoru/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 25, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da se organizujemo da protestujemo preventivno. Nešto smo se ulenjili. Evo saće biti dvaes dana kako nismo predložili protest. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Octobar 25, 2011 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa ideja mada ako su resili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 25, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako meni nadju broj vala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako meni nadju broj vala... ti ces morati da sasijes od zavese 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan već zamišljam par bajkera po gradu sa ovakvim prslucima how yes no ------------------------------------ ja bi ovako nesto nosio na neke duze ture dok je noć, van grada, gde je osvetljenje jedna velika 0, i to dobrovoljno............ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 25, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako se malo potrudite i procitate sve sto je napisano na tu temu videcete da zakon nije predvideo fluo prsluke vec obavezuje da ima fluorescentnih linija, tracica na jaknama, sto 99% moto-jakni ima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 25, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 99% moto jakni ima neku fluo liniju na sebi... A fluo prsluk nema trika da nosim, grozan mi je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 25, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da cemo prsluke da otimamo od komunalaca, njihovi su lepsi i prakticniji! skupimo se nas 5oro, i na smecare...samo moramo da se uvezbamo, smecari imaju motke i lopate..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 25, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako meni nadju broj vala... ti ces morati da sasijes od zavese Nisam jos nasao fluorescentnu zavesu... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan već zamišljam par bajkera po gradu sa ovakvim prslucima how yes no ------------------------------------ ja bi ovako nesto nosio na neke duze ture dok je noć, van grada, gde je osvetljenje jedna velika 0, i to dobrovoljno............ Slazem se. I ja sam ga par puta nosio pod slicnim okolnostima. Mada, koliko nas "previdjaju" u saobracaju, ne znam da li mi je potrebniji danju ili nocu Sto se tice izgleda: I pored sve "zutine" ima ih lepo dizajniranih, koliko je to moguce. Prosle godine kupih jedan "Kushitani", cena u principu paprena za tako nesto, ali bar ne izgleda lose, elastican je, pripije se uz jaknu, tako da ne leprsa kao jedro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 25, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tačno sam znao da ćemo opet doći do žutih traka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Svi oni koji budu prekrsili obavezu nosenja nakon stupanja na snagu, bice kaznjeni nosenjem ove: http://www.led-fashion.com/product_info.php/info/p336_Warnweste-Erwachsene.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan A posle toga ce biti obavezno da nosimo i lila kacige obavezno sa miki-maus usima, cisto da kompletiramo idiotski izgled. Prateca oprema bice crveni nosevi i dugacke crvene cipele po mogucnosti sa zutim pertlama. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 25, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan već zamišljam par bajkera po gradu sa ovakvim prslucima how yes no ------------------------------------ ja bi ovako nesto nosio na neke duze ture dok je noć, van grada, gde je osvetljenje jedna velika 0, i to dobrovoljno............ Samo sam tako i nosio Iskreno isplati se, pogotovo kad se vozis u Srbiji po nekim selendrama gde je osvetljenje misaona imenica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan 99% moto jakni ima neku fluo liniju na sebi... A fluo prsluk nema trika da nosim, grozan mi je... E, ako neces na motoru moraces kad dzogiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4475 Napisano Octobar 25, 2011 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vest je iz aprila ove godine, koliko se meni cini odnosi se na Francusku. Da se radi o nasoj zemlji od aprila pa do danas bi neko nesto cuo, mnogo vise bi se pricalo o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Octobar 25, 2011 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vest je iz aprila ove godine, koliko se meni cini odnosi se na Francusku. Da se radi o nasoj zemlji od aprila pa do danas bi neko nesto cuo, mnogo vise bi se pricalo o tome. U mnogim zemljama EU se svetla preko dana u gradu ne pale a kod nas se i u gradu pale,prema tome bojim se da cemo biti veci papa od pape, kao i sa svetlima.... Mislim da ce biti i kod nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako se malo potrudite i procitate sve sto je napisano na tu temu videcete da zakon nije predvideo fluo prsluke vec obavezuje da ima fluorescentnih linija, tracica na jaknama, sto 99% moto-jakni ima Eto moja je kostala skoro 10000 pa nema ni jednu liniju Moja 13 000. I to Harley Davidson A nema crtice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu ja ovo imam u bisagama i cesto ga obucem kad izlazim na autoput, pogotovu nocu. I kad vozim neke duze ture takodje nocu. Samo ako im ga ne obucem danju u gradu, ko idiot da izgledam :lud: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo nosio po zrenjaninskom putu i pancevackom mostu kad se vracam kuci posle ponoci i moram priznati, da su se ljudi ozbiljno prepadali i usporavali, verovatno su, onako pospani, mislili da sam pandur! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo nosio po zrenjaninskom putu i pancevackom mostu kad se vracam kuci posle ponoci i moram priznati, da su se ljudi ozbiljno prepadali i usporavali, verovatno su, onako pospani, mislili da sam pandur! To i jeste cilj, da budes primecen. Mada, otkako su uveli obavezno svetlo preko dana za automobile, nemamo vise onu prednost da kada vozimo sa upaljenim svetlima budemo lakse uocljivi! A ova signalna zuta i preko dana bode oci, pogotovo kada je tmurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ok je to, al je mnogo ruzno da te teraju da nosis nesto ovoliko ruzno. Ko hoce hoce, ko nece ne mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Octobar 25, 2011 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan A pogledajte sta u Francuskoj rade motorasi i kako se brane od napasnika u vlasti koji ih izmedju ostalog jure da nose i famozni fluo prsluk i jos neke bljuvotine... U pitanju su jos i dodatne obuke za vozace sa stazom manjim od 4 godine,upotreba i prodaja radara kao i prekoracenje brzine od 50 km na sat za koje ne gine bajbok 2 godine , VELIKE tablice za motore kao i zabrana voznje motora starijih od 4 godine u osam velikih gradova!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nema sanse da zazivi u Srbiji, to nece niko da stavi na sebe...izgledali bi kao idioti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...