Jump to content

Moto Zajednica

MZ 175 i NSU 175

Recommended Posts

• U prolazu, 29 postova

MZ, godina 1971, 175 ES/2 stanje kao na slikama, prodajem. Ima dokumenta. Cena 400€.

wUoM2_mz1t.jpg

BQe9V_mz2r.jpg

QYJWW_mz3w.jpg

TEJhq_mz4f.jpg

b0RqH_mz5c.jpg

NSU 175, 1957 god, u završnoj fazi restauracije, ima dokumenta, cena 400€.

YpGsA_nsu1a.jpg

goOXh_nsu2r.jpg

9Go5C_nsu3.jpg

rm3H7_nsu4.jpg

Ozbiljnom kupcu cena za OBA motora 700€.

Pozdrav,

Lemi

064/301 48 25

061/305 63 20

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Jel ovo finalno stanje Pretisa? Steta bi bilo ne izvuci mu linije kao sto je originalno, i nadam se da auspuh nije ostao ovaj sto je na slici. Inace lepo sredjeno, svaka cast na trudu i radu. Iskreno zanima me NSU... mozes li reci sta je radjeno unutar masine, ako je radjeno? Kakvo je stanje iznutra?

Jel taj karburator kompletiran? Lanac i lancanici? Stitnik lanca jel postoji negde? Znak? Far? ... na kraju krajeva, gde se nalazis da bi se pogledalo

Ako te ne mrzi napisi nesto opsirnije pa da se smisljam :)

• U prolazu, 29 postova

Jel ovo finalno stanje Pretisa? Steta bi bilo ne izvuci mu linije kao sto je originalno, i nadam se da auspuh nije ostao ovaj sto je na slici. Inace lepo sredjeno, svaka cast na trudu i radu. Iskreno zanima me NSU... mozes li reci sta je radjeno unutar masine, ako je radjeno? Kakvo je stanje iznutra?

Jel taj karburator kompletiran? Lanac i lancanici? Stitnik lanca jel postoji negde? Znak? Far? ... na kraju krajeva, gde se nalazis da bi se pogledalo

Ako te ne mrzi napisi nesto opsirnije pa da se smisljam :)

Hvala za pohvale ! U pravu si za linije, ali..ajd redom: masina je bezprekorna i nista nije radjeno, karburator je komletan i imam jos jedan plus,lancanic su na njemu a zar je problem lanac? far imam,obe kasete,stop ima..negde se zagubio KM sat,stitnik lanca.Auspuh sam nabavio samo moram videti dali je org.njegov. Znas,premestalo se to tamo vamo..to je sto je..Nalazim se u Arandjelovcu :zdravo:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja