Jump to content

Moto Zajednica

nabedi da je kriv

Recommended Posts

• Moto servis Lion-s, 126 postova
  • Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro

Sad sam poludeo. >:( ..Zove me drugar kaze da ima problem u blizini mene.Ja odem,kad tamo panduri i publika...Kreten u jugu kad je video motor iza njega namerno naglo zakoci,ovaj drugar da ne udari u njega prokliza.Kad je izasao iz kola rekao je"sad cemo da zovemo muriju da duvamo balone"misleci da je ovaj mali pijan.Duvali su balone obadvojica 0,ali ovom malom ipak napisali kaznu za nepropisno odrzavanje udaljenosti.Da na jugu nema zadnje tablice,izgubljena,ne rade stop svetla,tvrdi majmun od potresa a ponavljam da kontakta nije ni bilo...Zeka drugar uzme da slika juga i dozivi napusavanje od pandura...ali ipak slikan jugo...evo slike...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6653 postova
  • Motocikl: đački pešački

Po novom Zobsu, nije uvek apsolutno kriv onaj iza, već se procenjuje i ponašanje vozila ispred, kao ovo namerno i bezrazložno kočenje.

• ., 437 postova

To tvoje Valjevo ima baš neke čudne žitelje.

Još se sećam onog ludaka koji je ne tako davno skrenuo na skuteraša sa namerom da ga obori i uspeo u tome pritom se zakucavši i u neko parkirano vozilo.

Zaista mi je teško da zamislim šta je u glavi ovog čoveka koji zove muriju na uviđaj mada nema tablicu i ne radi mu zadnja signalizacija, a usput nije pričinjena nikakva šteta.

Ali s obzirom na to da sam u Valjevu doživeo da stojim na semaforu iza nekog klipana koji ubacuje u rikverc i gledajući u retrovizor kreće na mene pa staje i tako me cima nekoliko puta, ne čudi me ni ovo što sam sad pročitao.

• Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro

Nije valjda isiti onaj što je ljetos oborio dečka na Beverliju namjerno?! >:(

Nije isti,ali imaju isti IQ <_<

• Podržavam 1

• Strucnjak, 1647 postova
  • Motocikl: CRF300L

Nisam mnogo puta prosao kroz Valjevo motorom, ali svaki put se neko izbreca na mene bez ikakvog povoda.. Bas ima isfrustriranih ljudi dole...

I kako se zavrsilo ovo? Hoce li biti tuzbe? Ima li stete na motoru?

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

brzi kurs prevaspitavanja <_<

nije mi jasno, ako je lik bez registracije, automatski je kriv taman da nije njegova greshka.. :stabre:

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Futong 250

Jeste li zapisali tablice? Organizujte se, svi koji vozite motore, u patrolu, pa kad ga nadjete, "popravite" mu taj auto, nije red da mu ne rade samo zadnje svetla! >:( >:(>:( >:(

• Podržavam 6

• Hronični Motociklopata, 7530 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom

ako mu nerade stop svetla ITEKAKO moze biti kriv, pa zato ona i sluze, DA UPOZORE vozila iza da kocis, i jos pogotovo u gradskoj guzvi.

Zato, odrzavanje pravilne distance je MAMA, bas zbog ovakvih idiota

• Podržavam 1

brzi kurs prevaspitavanja <_<

nije mi jasno, ako je lik bez registracije, automatski je kriv taman da nije njegova greshka.. :stabre:

Registrovan,ali je izgubio zadnju tablicu...a kaze da mu stopovi od potresa ne rade...

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Ne mogu da verujem... :(

Kad sam poslednji put proklizao, ovaj što je ispred mene legao na kočnicu, barem je imao toliko obzira da se ponaša kao da ne postojim, i produži dalje...

Ne mogu ni da pretpostavim da je izašao iz auta i napravio mi takvu scenu kako bih odreagovao... :(((

• Zainteresovan, 952 postova

Lik je očigledno znao koje pandure zove ali šta će još iz pećine da izvuče ostaje da vidi. Ne bih prešao preko ovoga jer ne spada u grešku i vadjenje nego jebanje u zdrav mozak.

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Kol'ko ja znam, dovoljno je da imaš samo jednog čoveka koji može da vidi u sistemu ko je vlasnik vozila. A onda upotrebiš maštu i... Yugić više ne bude sredsto za maltretiranje drugih učesnika u saobraćaju.

• Podržavam 3

• Strucnjak, 1647 postova
  • Motocikl: CRF300L

Delimo ovaj svet kako sa normalnima, tako i sa umobolnima, poremecenima i gadovima. Jednostavno pre ili kasnije naletis na nekog debila. Najvaznije je da decko nije povredjen. Sledece je vazno da motor nije znacajno ostecen i da kazna nije visoka.

Imam losa (ako uopste postoje dobra) iskustva sa nasim saobracajnim sudovima i osiguranjima. Ako spustis loptu, razmislis fino, shvatices da nemas nikakve dokaze, nazalost, i da je, opet nazalost, pandur protiv tebe. Pomiris se sa kaznom i ne razvlacis proces na sudu 100 godina i gubis zivce i novce.

Sledeci korak je da nadjes taj Yugo i pomognes vlasniku da nabavi novi set zakonom obaveznih zimskih guma tako sto ces mu pomoci da skine prethodne. Vidim da mu i limarija nije neka, mozda mu i tu zatreba pomoc. Takodje, ocigledno je da mu treba pomoc i oko zamene farova i ostalih svetala koja ne rade. Posto su srafovi tu zardjali, moras mu pomoci da ih skine na neki drugi nacin..

Nikada nisam bio pristalica ovih metoda ali nekada je to zaista jedini nacin.

Molim te da nas obavestis sta se desava. Toliko sam se iznervirao da moram da znam epilog :(

• Podržavam 7

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

Majke mi ili je ovo neka skrivena kamera ili nam se stvarno policiji smanjuje IQ vrtoglavom brzinom...ocigledno je da yugo nije udaren tako da tu definitivno nesto nije u redu, sem ako mu ti policajci nisu platili da im puni kvotu jer nema drugog (normalnog ili logickog) objasnjenja za kaznjavanje motocikliste u ovom slucaju.

A posebno taj komentar da mu stop svetla ne rade od potresa a kola nisu ni ostecena (ne racunam rdju, to je samo aljkavost vlasnika). Yugo je ocigledno zreo za vanredni tehnicki pregled a policajci za ranu penziju.

Medjutim, kao sto je neko rekao, policiska rec protiv gradjanske na sudu...tvoj drugar bi trebao "naci" neke svedoke jer bez njih nema nikakve sanse na sudu.

• Zainteresovan, 952 postova

Da baš liči na nameštaljku, pominjao sam već likove koji izazivaju udese kočeći ručnom da se ne pale štop lampe dok plavi deo ekipe čeka dalje niz ulicu. Svako od nas treba da ima spremne svedoke koje može da cimne ako se nešto desi da se stvore i potvrde priču, znači ne izmišljotinu nego da kažu da su videli ono što se stvarno desilo čak i ako nisu i niko ne može dokazati da nisu bili tu negde i gledali. Kome moralna strana ovoga smrdi može naravno da prepusti pravdu korumpiranoj policiji i sudstvu što se mene tiče posle zadnjeg slučaja nemam dilema oko toga da li se treba prilagoditi okruženju.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Zaista mi je teško da zamislim šta je u glavi ovog čoveka koji zove muriju na uviđaj mada nema tablicu i ne radi mu zadnja signalizacija, a usput nije pričinjena nikakva šteta.

Nema tablicu ali zato izgleda ima poznanstva u policiji.

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Ma niste shvatili suštinu. YUGO nije fizički udaren, nego je od straha dožveo psihički stres, iz kog razloga su mu i otkazali štopovi. Verovatno ga je i rđa izbila iz istog razloga.

A i takvo ponašanje policajaca je uglavnom očekivano, (posebno kada su u pitanju motociklisti).

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja