roar 393 Napisano Octobar 21, 2011 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima od, nadam se, budućeg kolege. Ja sam Boban, 42 god., vlasnik transportne firme i imam stotine hiljada predjenih kilometara, al na 4 točka. Krajnje je vreme za 2 točka i vožnju za svoju dušu. U potrzi sam za nekim endurom, pa ću izvestiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tačno, krajnje je vreme da i ti počneš sa uživanjem na 2 točka Dobrodošao a ako budeš u nekoj nedoumici, otvori temu u podforumu Motocikli pa pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 22, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je pravo vreme za kupovinu motora mislim do proleca. Kupi HONDU :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violet Tattoo 0 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...