Hacky 833 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hohohoo dobro jutro! Konačno stiže i ta subota! Vidimo se za par sati! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Decembar 24, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ljudi za par sati Ja se nadam da ću doći sa mojim preizraslim predškolcem Žena je dala načelnu saglasnost, klinac je oduševljen, samo da bude bez padavina... Ako bude padavina onda ću morati solo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sedlanje konja, kafa, caj i polazak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Decembar 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutrooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro cika Rajko i svim Dedamrazovima i Dedamrazicama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Decembar 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Milanče Evo malo sunca na Novom Beogradu, znao sam ja da će nas Bog pogledati danas Ovolika pozitivna energija je urodila plodom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 24, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro DedaMrazeviiiiiii!!!!! Na NBGD stvarno ima malo sunca....a biće ga još u celom gradu!!!! Pogotovo na Trg - u!!!!! Vidimo seeee!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro drugari sa vama sam ... pratim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 24, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro svima !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan hou hou hou dobro Vam jutro koleze. Jedva cekam da krenem, sad polako idem u garazu da palim makinu i krecem ka Bgdu, vidimo seeeee! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jbm ti kumulator a nema mu ni godinu dana.. Ostaje mi zaleđena nizbrdica od jedno 30 stepeni.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, SUNCE !!! Bas nas briga koliki je minus, dan ce biti predivan! I ja sam posle samo pet sati sna kao nov, valjda je adrenalin poceo da pumpa. Nema sile da spreci da ovo bude jedam predivan dan. Ovo je jedan od onih dana koji se pamte za ceo zivot. Samo, molim vas sve, pamet u glavu i oprezno kroz skretanja i krivine, gume ce se JAAAAKO TESKO ZAGREJATI. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Decembar 24, 2011 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mi uskoro krecemo. Vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko poranio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 24, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Prijatelji, Forumaši, Bajkeri, Moto Deda Mrazovi - Drage Bajkerke i Moto Deda Mrazice Nakon puna 2 meseca došao je trenutak da kao domaćin ove teme, zaključim ovu fazu akcije. Ovde smo na prelep, prebogat i plemenit način proživeli još 64 dana naših skromnih života. Za 64 dana ovo mesto je posećeno 27.200 puta. Više od 400 puta dnevno. To govori dovoljno o nama. MOTO DEDA MRAZOVI SU SADA U AKCIJI vidimo se ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...