severian 17651 Napisano Decembar 8, 2011 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rajko, šta čekaš ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 8, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ah taki smo ti mi Vespasi, malo off road vespama, malo humanitarni rad. Sve u rok sluzbe. Svaka cast drugari 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 8, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan naleteh na vesele bajkere ovde u Kaliforniji koji su, cini mi se, krenuli na slicnu misiju. Pogledajte dekoraciju koju su smislili. LED crevca kod kineza i Joška/Arakis napajanje - dobitna kombinacija 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 8, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan d Ah taki smo ti mi Vespasi, malo off road vespama, malo humanitarni rad. Sve u rok sluzbe. Svaka cast drugari Svaka cast za Vespase! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 8, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Labu, doneo donaciju, popio kafu, malo se druzili, uzeo odela sledi distribucija istih Vidimo se na zurci P.S. jel se i na zurci dolazi u Deda Mraz odelima ili ne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Decembar 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 9, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da ponesem stomak i bradu (i to originale) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 9, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mala i ja pali jutros, pukao desni poklopac dekla (nadam se samo to), dachu sve od sebe da sredim bike do deda mrazova.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tswelee 2 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je start i u koliko sati? Voleo bih prisustvovati, ali sam nocna smena u petak.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Decembar 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Okupljanje je u 9 i 30 ispred Skupštine grada Beograda, polazak za Sremčicu je u 10h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, i ja bih dosao iz Cacka, da li postoji mogucnost neko da me saceka ispred Bg-a jer ne znam kako da se snadjem A interesuje me i kako mogu da uzmem odelo i da dam donaciju odavde? dal moze postom il sl.. Hvala ljudi.. PS ako treba bend za svirku tu sam na raspolaganju.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TarGuedil 0 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji opcija za nas iz NS koji ne možemo da stignemo u BG za neku donaciju uplatom na račun? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Decembar 9, 2011 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, i ja bih dosao iz Cacka, da li postoji mogucnost neko da me saceka ispred Bg-a jer ne znam kako da se snadjem A interesuje me i kako mogu da uzmem odelo i da dam donaciju odavde? dal moze postom il sl.. Ako se već ne prijavi neki dobrovoljac sa te strane grada da te sačeka, traži samo Skupštinu Srbije, tj. bivšu Saveznu Skupštinu (znaš kako izgleda sa tv-a, a to ti je strogi centar i ne može da se promaši, pitaj prolaznike). Odatle ćeš nas već videti. Za donaciju - proverićemo da li je moguća donacija uplatom na račun. U tom slučaju, odelo ćeš dobiti od redara na licu mesta. Srećno u vožnji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Decembar 9, 2011 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji opcija za nas iz NS koji ne možemo da stignemo u BG za neku donaciju uplatom na račun? Proverićemo da li možemo da primimo donacije i na ovaj način i objaviti danas. Info će dati BrmBrm (Petar). Hvala na inicijativi i želji da pomogneš! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 9, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Desavanja u Delti sledeca: Bili su: @Mr. Big sa cerkom, Nadalina, Mile i Smilja ( Svaka cast! I ako je u Bg iz Pule dosao zbog zurke nije hteo da propusti i prodajnu izlozbu radova dece iz Sremcice) , Natasa i Daki i Losmi! Hvala svima! Ljudine ste! Inace za prvu nedelju kako je postavljena izlozba u Delti od prodaje skupljeno 4.500 din!!! Sto zaista nije malo s obzirom kolike su cene radova! Uplaceno im na namenski racun...idemo dalje! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim danas ako me puste na pauzu na poslu. Da malo povecam donaciju Desavanja u Delti sledeca: Bili su: @Mr. Big sa cerkom, Nadalina, Mile i Smilja ( Svaka cast! I ako je u Bg iz Pule dosao zbog zurke nije hteo da propusti i prodajnu izlozbu radova dece iz Sremcice) , Natasa i Daki i Losmi! Hvala svima! Ljudine ste! Inace za prvu nedelju kako je postavljena izlozba u Delti od prodaje skupljeno 4.500 din!!! Sto zaista nije malo s obzirom kolike su cene radova! Uplaceno im na namenski racun...idemo dalje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano Decembar 9, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan prikljucujem se :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 9, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Super! Vidimo se drugari! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 9, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Super! Vidimo se drugari! A Slike ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Decembar 9, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji opcija za nas iz NS koji ne možemo da stignemo u BG za neku donaciju uplatom na račun? Proverićemo da li možemo da primimo donacije i na ovaj način i objaviti danas. Info će dati BrmBrm (Petar). Hvala na inicijativi i želji da pomogneš! S obzirom da se sve uplate inače evidentiraju preko našeg tekućeg računa, nije problem da se izvrši direktna uplata na isti za ljude koji žive van Beograda. Zbog lakše evidencije uplata i rezervacije Deda mraz odela, kontaktirajte me putem pm ili maila kako bih vam poslao instrukcije za plaćanje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 9, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Super! Vidimo se drugari! A Slike ? Pa vi ste slikali postavljajte slikeee! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Ko god da se setio da šalje e-mail sa podsetnikom za akciju - svaka mu čast! Odličan podsetnik za nas senilne Naravno, vidimo se, ho, ho, ho! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, i ja bih dosao iz Cacka, da li postoji mogucnost neko da me saceka ispred Bg-a jer ne znam kako da se snadjem A interesuje me i kako mogu da uzmem odelo i da dam donaciju odavde? dal moze postom il sl.. Hvala ljudi.. PS ako treba bend za svirku tu sam na raspolaganju.. mogu ja da te sacekam negde na ibarskoj na ulazu Bgd.Ostavi cu ti tel na pp.Javi se da se dogovorimo oko detalja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salez 39 Napisano Decembar 10, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd/Rušanj Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na trgu 24-og..)) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Decembar 10, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan da se i ja zapljunem!!! menjao smenu i dolazim najverovatnije sa cerom!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...