komaNS 338 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju bilo koji od ova dva : Dobio sam Htc novog iz MTSa neotpakovan cena 200€ Nokia 5800godinu dana stara ispravna ima tragova korišćenja , crne je boje , ja je koristim svakodnevno 75€ NOKIA je super telefon , a HTC nemam pojma kakav je , a dva telefona nezelim da imam (voleo bih kada ne bi morao nijedan da koristim ) . tel 063/37 99 88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Neke informacije o HTCu http://www.htc.com/r...a/overview.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Octobar 22, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena za HTC : 170 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Prodat HTC , Nokia ostaje meni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...