Beli84 0 Napisano Octobar 20, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se predstavim: Zovem se Miodrag i Iz Zemuna sam,a inace mi je nadimak Beli. Vec par meseci sam na ovom forumu i citam o vasim motorima,putovanjima,druzenjima,sto je za svaku pohvalu! Motor nemam,ali imam jaku i veliku zelju da ga do proleca kupim i postanem jedan od vas i da putujemo zajedno,da se druzimo. Zeleo bih da pazarim do proleca neki MAXI SCUTER od 250cc do 500cc. Sto se tice iskustva nemam nesto mnogo,ali sam ove sezone dosta vozio burazerovu Yamahu Majesty 250cc i odusevljen sam kako lepo ide i prosto je uzivanje voziti maxi scuter! Znam da ce me do proleca cekati mnogo investicija sto se toga tice,motor,dozvola,kaciga,itd,ali sam spreman da ulozim sav trud u sve to i posle da mi ostane samo da uzivam u voznji. P.S. JEDVA CEKAM PROLECE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violet Tattoo 0 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...