stari roker 4274 Napisano Avgust 25, 2007 motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ce se i kada odrzati zavrsni skup za ovu godinu u organizaciji Moto Asocijacije Srbije? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Blizi se datum a niko nema informaciju ??? Pa nije samo Ljuba u MAS-u.! Koliko znam svi klubovi iz zvanicnog kalendara su clanice MAS-a a samim tim bi trebalo da budu i organizatori skupa... U prevodu: "2 X nista je nista , crva nije ni bilo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Septembar 12, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je price o 2 lokacije. Borsko i Srebrno jezero. Mi , Stiski Orlovi smo trebali da budemo domacini na Srebrnom jezeru. Ja sam obavio nekoliko razgovora sa Ljubom i nekim clanovima upravnog odbora MAS-a. Kod predsednika opstine sam 2 puta zakazivao sastanke , gde je trebao neko od njih da dodje i pogleda nekoliko lokacija. Moja ideja je bila da ukljucim celu lokalnu samoupravu (opstinu, Kulturni centar, Turisticku organizaciju), ali svaki put su mi otkazivali dolazak ljudi iz MAS-a. Posle toga cujem da je bilo nekih nesuglasica. Na skupu u Sd. Palanki mi je dosao Dane iz Jagodine i rekao da vidimo da nesto organizujemo , sto sam ja odbio iz nekoliko razloga: 1.Termin kao i mesto odrzavanja zavrsnog moto skupa mora biti poznat na pocetku sezone ( maj - jun); 2.Cele sezone treba reklamirati zavrsni skuo po svim skupovima koje podrzava MAS; 3.Iza tog skupa mora stati MAS i svi klubovi ,clanovi; 4.Mora se odretiti sta su obaveze ( finansiske i organizacione) MAS-a,kluba domacina i ostalih klubova; Podseticu vas da se zavrsni skup planirao oko 20.septembra i postojao je veliki rizik i zbog vremene, zasicenja brace, itd. Ako se ne ispostuju neki osnovni uslovi za organizaciju, skup je osudjen na neuspeh.Zato sam misljenja da je bolje ne odrzati ga ove godine, a sledece se pripremiti, uozbiljiti ,ispuniti neke osnovne uslove i napraviti gala skup!!! Noca1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Septembar 13, 2007 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,jel' se zna nesto za tu zurku? Ja sam cuo da je ovog vikenda na Borskom jezeru,i planiram da idem,pa da znam sta je i kako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Septembar 13, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da je Ljuba podneo ostavku,a nisam vise ni siguran da li MAS fakticki ili samo fiktivno postoji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Septembar 13, 2007 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ma briga me za MAS,zanima me dogadjaj kao dogadjaj,ne mora ni da bude vezan za njih,jednostavno moze da bude zurka za zavrsetak sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jankovic 0 Napisano Septembar 18, 2007 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa skupom???? Da li neko zna da li ce i gde biti odrzan? Pozdrav svima vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bice, al` iduce godine ::)Ti MAS-ovci su se blago receno raspali od ljubomore i zlobe sami od sebe. Smesno je, ali oni i ne postoje osim fiktivno, zar ne vidite da se ne javljaju, daju ostavke, sujetni su (cast izuzecima) maksimalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 19, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma briga me za MAS,zanima me dogadjaj kao dogadjaj,ne mora ni da bude vezan za njih,jednostavno moze da bude zurka za zavrsetak sezone. Jedino pametno receno.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox021 0 Napisano Septembar 19, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lavovi dodjite kod nas u Novi Sad bice odlicne svirke i provoda cetvrtak petak i subota kome se nesvidi vraticemo pare????!! Zurka se odrzava na Strandu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 20, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pod obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan MAS????? Ima mnogo stvari sta je trbalo da organizuje pa...... :(npr:Da se krene sa akcijom omogucavanja motoristima reg. na 3,6,9,12mes. ;Da relly kroz Srbiju bude ispopularizovan barem kao relly kroz Makedoniju...Pa centralni skup pa....) a ne samo neke svadje oko uprave!? Ne znam mozda bi to bila dobra nova tema' pa, neka sami motoristi ovim putem predlazu itd neka resenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @balanser da postoji MAS ( da radi svoj posao ) to bi moglo da se uradi, ali šta kad se skupe potpisi sa moto-skupova ko će da odnese peticiju. Znači treba prvo da se dovedu u red odnosi u MAS-u. Za celu ovu godinu ja ne znam šta je MAS uradio. Možda i jesu , ispravite me ako grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan iskerno sam najvise zainteresovan za MAS.Dejan iz familije mi je rekao da sama organizacije moto susreta potice iz MAS-a.Znaci datum i gde ga odrzati odredjuje MAS.Da li je to tacno,pitam ja vas????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...