Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup MAS

Recommended Posts

• motoras, 2469 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Zna li neko gde ce se i kada odrzati zavrsni skup za ovu godinu u organizaciji Moto Asocijacije Srbije? ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 170 postova
  • Motocikl: Harley Davidson

Blizi se datum a niko nema informaciju ??? Pa nije samo Ljuba u MAS-u.! Koliko znam svi klubovi iz zvanicnog kalendara su clanice MAS-a a samim tim bi trebalo da budu i organizatori skupa... U prevodu: "2  X nista je nista , crva nije ni bilo"

• U prolazu, 33 postova

Bilo je price o 2 lokacije. Borsko i Srebrno jezero. Mi , Stiski Orlovi smo trebali da budemo domacini na Srebrnom jezeru. Ja sam obavio nekoliko razgovora sa Ljubom i nekim clanovima upravnog odbora MAS-a. Kod predsednika opstine sam 2 puta zakazivao sastanke , gde je trebao neko od njih da dodje i pogleda nekoliko lokacija. Moja ideja je bila da ukljucim celu lokalnu samoupravu (opstinu, Kulturni centar, Turisticku organizaciju), ali svaki put su mi otkazivali dolazak ljudi iz MAS-a. Posle  toga cujem da je bilo nekih nesuglasica. Na skupu u Sd. Palanki mi je dosao Dane iz Jagodine i rekao da vidimo da nesto organizujemo , sto sam ja odbio iz nekoliko razloga:

1.Termin kao i mesto odrzavanja zavrsnog moto skupa mora biti poznat na pocetku sezone ( maj - jun);

2.Cele sezone treba reklamirati zavrsni skuo po svim skupovima koje podrzava MAS;

3.Iza tog skupa mora stati MAS i svi klubovi ,clanovi;

4.Mora se odretiti sta su obaveze ( finansiske i organizacione) MAS-a,kluba domacina i ostalih klubova;

Podseticu vas da se zavrsni skup planirao oko 20.septembra i postojao je veliki rizik i zbog vremene, zasicenja brace, itd. Ako se ne ispostuju neki osnovni uslovi za organizaciju, skup je osudjen na neuspeh.Zato  sam misljenja da je bolje ne odrzati ga ove godine, a sledece se pripremiti, uozbiljiti ,ispuniti neke osnovne uslove i napraviti gala skup!!!

Noca1

• Drug član, 1414 postova

Bice, al` iduce godine ::)Ti MAS-ovci su se blago receno raspali od ljubomore i zlobe sami od sebe. Smesno je, ali oni i ne postoje osim fiktivno, zar ne vidite da se ne javljaju, daju ostavke, sujetni su (cast izuzecima) maksimalno...

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Ma briga me za MAS,zanima me dogadjaj kao dogadjaj,ne mora ni da bude vezan za njih,jednostavno moze da bude zurka za zavrsetak sezone.

Jedino pametno receno..........

• Svrati ponekad, 113 postova
  • Motocikl: BMW R1100RS

MAS????? Ima mnogo stvari sta je trbalo da organizuje pa......  :(npr:Da se krene sa akcijom omogucavanja motoristima reg. na 3,6,9,12mes. ;Da relly kroz Srbiju bude ispopularizovan barem kao relly kroz Makedoniju...Pa centralni skup pa....) a ne samo neke svadje oko uprave!? Ne znam mozda bi to bila dobra nova tema' pa, neka sami motoristi ovim putem predlazu itd neka resenja...

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

@balanser

da postoji MAS ( da radi svoj posao ) to bi moglo da se uradi, ali šta kad se skupe potpisi sa moto-skupova ko će da odnese peticiju. Znači treba prvo da se dovedu u red odnosi u MAS-u.

Za celu ovu godinu ja ne znam šta je MAS uradio. Možda i jesu , ispravite me ako grešim.

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: Virago 1100 custom

iskerno sam najvise zainteresovan za MAS.Dejan iz familije mi je rekao da sama organizacije moto susreta potice iz MAS-a.Znaci datum i gde ga

odrzati odredjuje MAS.Da li je to tacno,pitam ja vas?????????

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja