Jump to content

Moto Zajednica

suzuki GSR600 u Italiji

Recommended Posts

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Losa je veza pa ne mogu da postavim slike...bice ovi' dana.

Znaci...

Na prodaju Suzuki GSR600 K6.Kolor sema Crno(mat)-sivo original.

Logicno godina proizvodnje i prva registracija 2006.Ja sam drugi vlasnik i kod mene je od svojih 10316km.Sada ima nesto vise od 30000

Servisi radjeni kako kaze mama fabrika,u ovlascenom servisu,sve dokumentovano u servisnoj knjizici.

Pred ovu sezonu je puno toga uradjeno.Pored redovnih stvari,ulje,filter,svecice...zamenjeno je ulje u stapovima,kociona creva (Frentubo) i kociona tecnost,rashladna tecnost i pred ovogodisnje putovanje set lanac lancanici.

Stavljene su i gume koje imaju nesto vise od 6000km iskustva.U pitanju je Pirelli Strada iz desete nedelje ove godine (1011).Poznajuci dobro ovu vrstu pneumatika,mislim da su sada ne nekih 50%.

Ja svoje motore prilicno koristim,ali i vodim racuna o njima.Motor je stalno u garazi.Bateriju zimi odrzavam onim telegentnim punjacem.Ceo je motor dignut od zemlje (na stendere)i od novembra do marta VOZNJE NEMA,pa nek' puca sunce koliko god hoce.

Stavio sam crash padove i BMC filter vazduha jos prvih dana i tako vozio citavo vreme.

Napravio sam i oslonce za bocne torbe,onako u samoreziji.Kome se ne svidja nek ih baci,meni dobro sluze.

Pre par godina sam ovako preko foruma prodao i svoj prethodni motor,rekao bih na obostrano zadovoljstvo,pa rekoh da probam ponovo.Jeste da je malo dalje i da je trosak doci,carina i sve te zezancije,ali...

Cena je 3000 evra.

Nema mnogo prostora za dogovor.Mogao bih da castim neke sitnice,to eventualno kad zakljucimo biznis.

Dugujem vam jos koju sliku...bice :zdravo:

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 707 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125

sta bi Pronto?raskidas sa Suzanom?prelazis na sidercar?

srecno sa prodajom!!!!inace,sve pohvale za motor

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja