pronto 6807 Napisano Octobar 17, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Losa je veza pa ne mogu da postavim slike...bice ovi' dana. Znaci... Na prodaju Suzuki GSR600 K6.Kolor sema Crno(mat)-sivo original. Logicno godina proizvodnje i prva registracija 2006.Ja sam drugi vlasnik i kod mene je od svojih 10316km.Sada ima nesto vise od 30000 Servisi radjeni kako kaze mama fabrika,u ovlascenom servisu,sve dokumentovano u servisnoj knjizici. Pred ovu sezonu je puno toga uradjeno.Pored redovnih stvari,ulje,filter,svecice...zamenjeno je ulje u stapovima,kociona creva (Frentubo) i kociona tecnost,rashladna tecnost i pred ovogodisnje putovanje set lanac lancanici. Stavljene su i gume koje imaju nesto vise od 6000km iskustva.U pitanju je Pirelli Strada iz desete nedelje ove godine (1011).Poznajuci dobro ovu vrstu pneumatika,mislim da su sada ne nekih 50%. Ja svoje motore prilicno koristim,ali i vodim racuna o njima.Motor je stalno u garazi.Bateriju zimi odrzavam onim telegentnim punjacem.Ceo je motor dignut od zemlje (na stendere)i od novembra do marta VOZNJE NEMA,pa nek' puca sunce koliko god hoce. Stavio sam crash padove i BMC filter vazduha jos prvih dana i tako vozio citavo vreme. Napravio sam i oslonce za bocne torbe,onako u samoreziji.Kome se ne svidja nek ih baci,meni dobro sluze. Pre par godina sam ovako preko foruma prodao i svoj prethodni motor,rekao bih na obostrano zadovoljstvo,pa rekoh da probam ponovo.Jeste da je malo dalje i da je trosak doci,carina i sve te zezancije,ali... Cena je 3000 evra. Nema mnogo prostora za dogovor.Mogao bih da castim neke sitnice,to eventualno kad zakljucimo biznis. Dugujem vam jos koju sliku...bice 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan sta bi Pronto?raskidas sa Suzanom?prelazis na sidercar? srecno sa prodajom!!!!inace,sve pohvale za motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6807 Napisano Octobar 18, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...