Laki_90 620 Napisano Octobar 24, 2011 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ponudio mog leonarda i 250 eura......ubrzo mi je odgovorio da je poslao papire da se carini i da ce biti druga cena. U svakom slucaju hvala na dosadasnjoj pomoci.....tragam dalje...odustajem od ovoga posto ce cena verovatno da prevazidje moje mogucnosti. Ako nista drugo barem sam ga probao i video kako i sta da znam za dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13639 Napisano Octobar 24, 2011 Ne silazi, 7597 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pri kupovini jako je bitno strpljenje. Moj savet ti je da spremis kes i pratis oglase tokom zime, iz iskustva ti kazem da se pojavi bar 10ak motora/skutera u jako dobrom stanju koji se mogu uzeti ispod cene. Nemoj da te svrbi mnogo da potrosis pare Za ostalo se ne brini, ovde imas dosta jaku ekipu koja ce ti pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 24, 2011 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i ja posle skontao....ne svrbe me pare...to nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opušteno, ja sam svoj X9 pazario posle dva meseca pažljivog raspitivanja, čitanja i gledanja raznih primeraka. Prvi koji sam gledao je bio najpovoljniji - ali je prodavac vešto sakrio da je motor potpuni leš. Samo lagano, naći ćeš makinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 6, 2011 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Onaj X9 koji sam gledao je trenutno 2500 eura...... Nego....malo sam razmisljao i dosao na temu burgmana 250 ccm..... Neki kazu da ima cest problem sa pucanjem radilice.... Sta mislite o tom modelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 6, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ako je noviji mnogo mali motor i tockici premali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 25, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene....da malo osvezim temu.....pre nedelju-dve sam stavio mog leonarda u oglase.....ciljam trenutno na Yamahu Majesty 250...2000-2001 god....moze i mladje ali da je u cenovnom rangu koji mogu da ispratim....znaci ukoliko se u medjuvremenu ne proda dajem mog leonarda i nekih 400-500 evrica.... Ne mogu nikakve podatke da nadjem za trazeni skuter pa me interesuje da li neko moze da ga predstavi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11689 Napisano Februar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi razmisljao o tome da uzmes neki Beverly 200 ili tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 16, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sad se skupljaju pare sve vise i dolazim polako ali sigurno do neke cifre od 1600-1700 eura.....tu se mnogo menja stvar....cekam da vidim kako ce da prodje februar pa da na kraju vidim gde sam i sta sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Februar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pametno, samo strpljivo i skupljaj lovu malo po malo. Kada se približiš sumi od 2.000, izbor maxija raste, i imaš više mogućnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene....da malo osvezim temu.....pre nedelju-dve sam stavio mog leonarda u oglase.....ciljam trenutno na Yamahu Majesty 250...2000-2001 god....moze i mladje ali da je u cenovnom rangu koji mogu da ispratim....znaci ukoliko se u medjuvremenu ne proda dajem mog leonarda i nekih 400-500 evrica.... Ne mogu nikakve podatke da nadjem za trazeni skuter pa me interesuje da li neko moze da ga predstavi?! Ja ti dajem toplu preporuku! Nemam neko preveliko iskustvo sa ostalim markama i modelima, ali sto se majesty-a tice stvarno sam zadovoljan! Moj se do sada nije kvario, redovno odrzavanje je zaista jeftino, udoban je za voznju, prilicno masivan, neki imaju zamerke na to da ako si previse visok imas problema sa udaranjem kolenima u upravljac, ja sam 188cm i ne smeta mi nista... Pitaj sta te konkretno zanima! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...