tibor 467 Napisano Octobar 15, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan molim sve koje postavljaju oglase, da pogledaju pre postavljanja slika, koje dimenzije su optimalne, kako ljudima kompjuter ne bi otvarao sliku dva dana i jos kad je otvori, tipa prikaze mu stop svetlo motora pa on mora da zija misem i da zagleda detalje a ne komplet motor!!! ukoliko neko zeli detaljne fotke, tu je pm preko kojeg moze da ih trazi. p.s. postavka teme je uzrok moje netolerancije ka tome, ukoliko admini misle da nije mesto njoj na forumu ili u ovoj grupi, neka je premeste ili ugase... 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam molbu u potpunosti ali sam i siguran da ista neće imati efekta...Nažalost... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Octobar 15, 2011 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan He heee,daaaa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 15, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali kome pricas?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 15, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja takve oglase zatvaram pre nego sto se otvori slika. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja-denca 24 Napisano Octobar 15, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: nis Motocikl: bice uskoro neki kruzer :) Prijavi odgovor kao problematičan i mene generalno to nervira..sad sam postavio oglas za telefon x10,i tek posle procitao ovu temu,i ja isto tako okacio slike Ali postoji fora i za to, te velike slike otvarajte tako sto kliknetee kruzicem (na misu) na slici koju zelite da pogledate,i onda vam se sdlika otvara u drugom prozoru optimalne velicine,tj tacno preko celog ekrana uvekk...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Octobar 15, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja takve oglase zatvaram pre nego sto se otvori slika. Isto! Inace, ova resenje tipa kliknes-prdnes su tek kad se zajebes, tako da tada vec nemam zelju da ih gledam. I jos nesto, ne odnosi se samo na slike u oglasima! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...