Yankiee 104 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vizir , paktreger , drzac bisaga , produzene komande itd sve sto pase od dodataka za virago 750 1993 godiste ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1454 Napisano Octobar 11, 2011 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba nosac vece torbe koja ide iza sisi-bara.To jest taj pak treger, pa ako moze i meni jedan pp ili ovde odgovor gde to ima. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ! Kupujem sve sto pase na virago 750, 1100 , drzace bisaga paktreger sam nabavio !!! Vizir , produzene komande, farovi, pakne filteri , auspuh , itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan nov sam na forumu pa mozda i ima negde nesto napisano o tome ali ja nisam uspeo da nadjem... Pre dva dana zamenio sa virago 535 za virago 750 i na putu do kuće izgubio sam (otpala je verovatno) ukrasnu plastiku s leve strane ispod sedista. Baš mi je krivo i jos vise se nerviram jer nemam predstavu o tome kako to da resim odn. kako da nabavim tu plastiku. Jel se to moze naruciti preko kataloga? ...ili moze da se nabavi polovna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...