Disko Nindža 10503 Napisano Octobar 11, 2011 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovaj FZR u oglasima super izgleda, ali ona odvala "4000eur ulozeno" ma daaaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat iz oglasa(Yamaha FZR): "ko kupi sigurno ce dobro da se navoza da bude primecen gde god da se pojavi i da kad ga bude prodavao ne izgubi kintu !" Zapravo,sustina voznje motocikla je ovde iskazana.... Nego,meni se tema svidja jer istog onakvog zx6r-a imam u ocherupanom stanju pa imam odakle da kradem ideje jer cim udari sneg ja odoh u garazu ne bih li nesto od njega napravio! I o ukusima ne vredi raspravljati a narocito takvim tonom Mohikanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Octobar 11, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Motori sa emocijama koji posebni i jedinstveni, u koje je ulozeno puno truda,vremena i novca da bi se stvorili i šarmirali svet oko sebe. Pred njima niko ne ostaje ravnodusan, jer su sa stilom. Zamolio bih da se u ovoj temi ne kace svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter). Koliko ja vidim, osim Wrenchmonkeys prerada i linka Radical Ducati , svi drugi ste okačili baš svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter)čiji autori su cjepljeni protiv estetike i dobrog ukusa. I BTW ono na Hayabusi nije turbo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je ovo radio ali jako dobra prerada hahaha....... http://imageshack.us...1/crim0148.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Octobar 11, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Motori sa emocijama koji posebni i jedinstveni, u koje je ulozeno puno truda,vremena i novca da bi se stvorili i šarmirali svet oko sebe. Pred njima niko ne ostaje ravnodusan, jer su sa stilom. Zamolio bih da se u ovoj temi ne kace svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter). Koliko ja vidim, osim Wrenchmonkeys prerada i linka Radical Ducati , svi drugi ste okačili baš svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter) čiji autori su cjepljeni protiv estetike i dobrog ukusa poput ovog iz BiH-ahahaha I BTW ono na Hayabusi nije turbo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Motori sa emocijama koji posebni i jedinstveni, u koje je ulozeno puno truda,vremena i novca da bi se stvorili i šarmirali svet oko sebe. Pred njima niko ne ostaje ravnodusan, jer su sa stilom. Zamolio bih da se u ovoj temi ne kace svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter). Koliko ja vidim, osim Wrenchmonkeys prerada i linka Radical Ducati , svi drugi ste okačili baš svakojake šklopocije kao u temi (streetfighter)čiji autori su cjepljeni protiv estetike i dobrog ukusa. I BTW ono na Hayabusi nije turbo. Nije sija nego vrat,nije turbo nego kompresor......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 11, 2011 (promenjeno) Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez matore uljare Promenio Octobar 11, 2011 član acim Umetnuta slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Octobar 11, 2011 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan posto sam GSovac evo par budzevina od GSa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Mani te budzevine, to u onu drugu temu Streetfighter uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Prerade sa stilom? Moguće, ako se budže oklopi od novijeg-ljepšeg modela i ako to radi neko ko ima osjećaja za to. Cafe Racer-i i Street Fighter-i su odavno postali nadmetanje, ko će više da se usere u svoj motor. Ko će da stavi niži volan, širi volan, krivlji volan, uže sjedište, kraće sjedište, visočije sjedište, ko će da napravi auspuh koji služi da najbolje grmiš, pucaš, ispržiš nogu, ko će da smuti ružniju boju, nađe najogavniju masku, očerupa najdlakavijeg šišmiša da tapacira sjedište... I ko će drugi nego italiani, napraviti street fighter-a ili cafe racer-a da izgleda kako treba, a uz to ima i neku svrhu. Ovako su svi cafe racer-i i street fighteri izgledali u glavama svojih tvoraca, pre nego su se odlučili da ih učine "posebnim", da im daju neki "lični pečat". Neki su bili uspješni u tome, velika većina nije. P.S. Znam da ovo ne spada u prerade, ali su jedini sa stilom u toj klasi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 11, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Tipično američki "dizajn", ova felna pozadi se uklapa kao babi tanga gaće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12714 Napisano Octobar 11, 2011 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan E ovo već liči na nešto, al nit su cafe racer-i a daleko od toga da su street fighter-i. Ovo mu više dođe kao tehnološki "update" klasičnih motora, zadržali su stari izgled, ali bez klimavog oslanjanja i kočnica koje služe samo za ukras. A vidim imaju i hladnjake ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jbg fajteri spadaju u extreme kada je izgled u pitanju i normalno je da se ne svidjaju svima. kaferejseri su skroz druga kategorija i ne bi trebali da budu u istoj temi sa fajterima. onaj link što je postavio m900 je odličan, mada i tamo ima dosta, za mene, ružnih motora. a gile, ovaj kawasaki izgleda tako jeftino da je to strašno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12714 Napisano Octobar 12, 2011 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ti je ukus i stil zasnovan na tome da li nesto izgleda skupo i nadrkano. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ti je ukus i stil zasnovan na tome da li nesto izgleda skupo i nadrkano. meni?! nisi u pravu. kawasaki izgleda kao da je skršen pa zbudžen da se vozi dok ne prođe sezona, izgleda nedovršeno a samim tim i jeftino. a ima i primera gde je bogatstvo uloženo u motor a on odvratan. takoda pare ne igraju ulogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Octobar 13, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, pokazite svoje stavove slikama vise no recima. bas bih da pogledam neka resenja, a ne sapunicu. hvala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Raša misli na prvi post u temi. Inače meni najmrzniji oblik prerade, možda je trud uložen, ali u to da motor što više izgleda zbudženo. Nešto kao ratrod, ali od novog motocikla, može jedino da izgleda kao kompletna havarija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Octobar 13, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan recimo xt500, oldskull supermoto. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Meni se npr. ovi harlejci sviđaju, al' to je moje individualno mišljenje, kome se ne sviđa ne mora da glumi Danka nego nek' postavlja slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan da, ja sam mislio na kawu iz prvog giletovog posta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan E ovako nešto...dva opasna cafea, naravno, ja volim V2 mašine pa sam postavio ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan http://sickestbikes.dyndns.org/photos/5639.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...