meex 17 Napisano Octobar 9, 2011 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Godiste: 2005 / April Registrovan do: 08.05.2012 Snaga: 72Kw - 98Ks Kilometraza: 30000 Gume: Brigdestone BT021 presle 5000Km Dodatna oprema: Yamaha (originalni) nosac kofera i Yamaha (originalni) kofer 46l, Crash pads PUIG. Motor je u fenomenalnom stanju, bez ulaganja, zamenjeno ulje (Bardahl) pre 4000km, Gume Brigdestone BT021, presle 5000 km, jos uvek stoje iglice po rubovima. Drugi vlasnik, kupljen kod Rodica, 3 kljuca i servisna. Prvi vlasnik je moj drugar pa se motor jos uvek vodi na njegovo ime, a ja sam ovlasceno lice za upravljanje, otudjivanje itd.. Motor je farban jer je blago proklizao na levu stranu (pogledaj dekli na slikama), pa sam odlucio da ga ipak ne farbam u originalnu boju, vec u belu. Kako mu stoji bela boja, prosudite sami, ali ja sam prezadovoljan, a i dovoljan dokaz je sto su od 2007-08 poceli fabricki da ga isporucuju u toj boji. Razlog prodaje je sto sam za poslednje 2 godine izasao iz grada 0 puta, a ovakav motor mi nije potreban za obavljanje poslova po gradu. Dakle, za zamenu u obzir moze da dodje neki beverly 250i.e. naravno uz dogovore o doplati itd.. Cena: 3600e. Tel: 064/1178-019 Milos, moze i sms i poziv, ali ovde na privatne poruke sporo odgovaram. Lokacija: Novi Beograd 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Može li nosac i kofer posebno?A imteresuje me i crash pad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Octobar 9, 2011 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Može li nosac i kofer posebno?A imteresuje me i crash pad. Ne bih da razdvajam te stvari, one su maltene standardna oprema, idu u kompletu sa motorom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo slika, veoma svezih.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eliza 1 Napisano Octobar 20, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kao lutka,srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Moze zakljucavanje ili brisanje.. P.S. Novom vlasniku zelim da ga sluzi kao sto je i mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...