Si-MKSA 8 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege jel ima neko ovaj skuter pa da mi pomogne pri izboru , zelim da ga uzmem , pa da li ste imali neke kvarove sa njim ili slicno , svaki komentar pomaze Iz Subotice sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4710 Napisano Octobar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan koleZa sa nick-pm elektrometla (možda je veliko E) poseduje taj model pa ga kontaktiraj na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Octobar 10, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam .Kupljen nov u aprilu 2011.prešao sa njim do sada 1.500km. čim sam ga kupio promenio mu novu NGK svećicu moja dobra volja nemam poverenja u fabričku kinesku,servisi odrađeni na 200 i 1.200km.Servise obavezno radi zbog garancije jer kinez je to,ne slušaj one koji ti kažu ma ne bacaj pare i odradi to sam ako znaš.Izguraj servisni rok pa posle ga održavaj gde hoćeš.Jedina mana kod ovlašćenih servisa od ove godine serviseri ne mogu odmah da ti zamene pokvareni deo koji je u garanciji nego moraju da ga skinu i pošalju u NS uvozniku a on im onda isto to pošalje novo nazad.Verovatno su neki servisi muljali sa zamenom u garantnom roku pa sad mi malo ispaštamo zbog toga. Za sve vreme vožnje palio svaki put iz prve,nije bilo kvarova nikakvih.Jedino mi se otpustili šrafovi koji drže air box koje sam dotegao. Potrošnju mu nisam merio.obavezna razrada motora ako kupuješ nov.Malo tvrđi amortizeri ali vremenom popuste. Što se mene tiče za te pare koliko sam ga platio ja sam PREZADOVOLJAN.Ovu sezonu je odradio kako treba a za dalje ... pa videćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ti druze Koliko ti ide motor ? i kolika mu je potrosnja ? Ajde pisi na ovoj temi o tom modelu kakvo imas iskustvo sto mislis da bi bilo od koristi Svi saveti dobrodosli )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Octobar 10, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan potrošnju nisam merio jer uvek zaboravim da upišem KM kad ga napunim do čepa.Ja sam ga terao,po njegovom satu ,85km/h,a i sa suvozačem išao isto toliko, tad smo bili teški oko 180KG,možda je mogao još ali nisam hteo da ga navlačim jer se razrađivao to je bilo na kratko po punom gasu. Išao sam jednom do NS i bez problema stigao bez pauze a bilo je to u avgustu,znači po vrućini sam vozio.Kad sam bio u NS rekoh ajd da svratim do njihovog ovlašćenog servisa i malo se raspitam o njemu.Od jednoh majstora koji je po meni bio iskusniji doznah da u auspuhu ima neku blokadu i da zato sa 1 i sa 2 putnika je išao do 85 km/h. Od još nekih ljudi sam saznao da je ovo solidan motor što se tiče mašine a plastike,gume kočnice i ostalo je kvalitet kao i kod drugih kineza.Ubrzava solidno,krajnja mu je dovoljna za grad da možeš da se ubaciš i obiđeš kola,koči solidno,stabilan u krivini,malo tvrđi zadnji amortizeri i sedište ali se sve opustilo u prvih 1.000 km i sad je OK.Od prvog dana ni jedan kvar palio na pola ključa što se kaže i kad je hladan i kad je ugrejan.Samo ga ne treba voziti na rezervi jer hoće da od bućkanja pumpa povuče malo vazduha.To se meni desilo i kad sam nasuo gorivo i povukao pun mlaz sve OK. Po meni za uloženo sam dobio više nego što sam i očekivao.Nisam hteo da kupujem polovan skut ,za te pare 10 god. star a možda i više ,pa da svakih 15 dana oblećem oko njega i popravljam ga.Da sam naleteo na polovan od vlasnika kojeg znam lično tj da se zna kako je taj motor vožen i održavam takav bih kupio ali takvih nije bilo a Gilera nexus koju sam hteo da kupim će sačekati sledeću sezona .tako sam ja odlučio da uzmem ovog kineza za 900 Evrića da mi odradi posao dok ne stigne moj pravi izbor.Razmišljam da ga ostavim kao rezervni skut jer mi se ne isplati da ga dam za neke sitne pare.Ako ne mogu da dobijem neku OK cenu ostade on meni trajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha , hvala na kom ako budes imao jos nesto sto bi moglo pomoci za ubuduce u vz ovog modela baci kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako sluzi motorce ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Novembar 2, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan isto kao i od prvog dana pali,sedi,vozi.:moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek te sluzi i srecno kolega !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanetf 0 Napisano Novembar 22, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da i ja malo pridodam... I ja sam skuter kupio iz istih razloga kao i kolega ZEMZEM. Prezadovoljan sam. Meni je potrosnja oko 3,5 litre. Mislim da su mu kocnice malo slabije od mojih ocekivanja. Inace, za moj ukus vrlo lepo izgleda i ide sasvim solidno. I ro sa cekanjem delova kad ga odvezes u ovlasceni servis jeste malo smor ali imas 2 godine garanciju. Ja sam ga skoro kupio, presao oko 2000km i prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Novembar 27, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da i ja malo pridodam... I ja sam skuter kupio iz istih razloga kao i kolega ZEMZEM. Prezadovoljan sam. Meni je potrosnja oko 3,5 litre. Mislim da su mu kocnice malo slabije od mojih ocekivanja. Inace, za moj ukus vrlo lepo izgleda i ide sasvim solidno. I ro sa cekanjem delova kad ga odvezes u ovlasceni servis jeste malo smor ali imas 2 godine garanciju. Ja sam ga skoro kupio, presao oko 2000km i prezadovoljan sam. ja sam razmišljao kad mu prođe garancija da mu zamenim prednji kočioni sistem i stavim nešto kvalitenije napred al o tome se nisam još informisao šta se može i kako odraditi,otom potom mada ako se vozi normalno ne koči loše ali što bi stariji rekli koliko para toliko i muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...