bopk 1392 Napisano Octobar 7, 2011 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sad je sansa za ovakvu kacigu. Imaju sve brojeve i svi znate kako se narucuje iz louisa Evo link: http://www.louis.de/_40db4963d49346b6547b4962e597fe2952/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=832&list_total=33&anzeige=0&page=3&artnr_gr=215651 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 7, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan da razmisjao ja da je narucim ali sam procitao da se mnogi zale da im pucaju nosaci kacketa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan U mmu, ma nosio bi je i bez kacketa! Bas sam se lozio bio da je kupim, kad je bila oko 160e, orange... Kupio AGV Stealth SV, a i sad vidim da je UVEX kilo i po teska... Mada opet, 100 marke sad kosta...uh! Teska odluka za jos 1 cigu. HVALA na informaciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Octobar 8, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U mmu, ma nosio bi je i bez kacketa! Bas sam se lozio bio da je kupim, kad je bila oko 160e, orange... Kupio AGV Stealth SV, a i sad vidim da je UVEX kilo i po teska... Mada opet, 100 marke sad kosta...uh! Teska odluka za jos 1 cigu. HVALA na informaciji! A koliko je teška AGV Stealth ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 8, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam tu kacigu pre 2 nedelje u Louisu. Mogu da kazem da je stvarno fino uradjena. To je jedno od boljih snizenja koje sam video (jos jedna od kevlara je bila snizena sa 500 na 250). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 8, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan U kuci imam tri Uvex Enduro kacige... Toliko sam zadovoljan da nisam mgao da odolim da ne porucim jos jednu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekom promaklo sta je pravi razlog velikih snizenja UVEX-a: Uvex je u aprilu ove godine odlucio da sa zavrsetkom sezone 2011 ugasi sektor koji proizvodi kacige, vizire i ostalu dodatnu opremu za motocikliste, posle vise od 30 godina zastupljenosti na tom trzistu!!! Firma ce svu energiju skoncentrisati na 3 kljucna polja, na kojima je i do sada imala veliki uspeh: Zimski sport, biciklizam i jahanje. Ono sto je najvaznije: UVEX se obavezao da ce se u narednih nekoliko godina brinuti o uslugama davanja garancije, servisu i delovima za proizvode iz ugasenog sektora. Milsim da je ovo sada odlicna prilika za kupovinu kvalitetnih kaciga. Pozurite dok se lageri ne isprazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna od kevlara je bila snizena sa 500 na 250). Evo ih jos http://www.louis.de/_4042da7694d724543aa3cec467af90a1ae/index.php?topic=wgr&article_context=list&grwgr=150&wgr=832&list_total=35&anzeige=0&page=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U kuci imam tri Uvex Enduro kacige... Toliko sam zadovoljan da nisam mgao da odolim da ne porucim jos jednu! Poruci i meni jednu, volim poklone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Moram kupiti. Ko je preko koga narucio?? Ko ce Vam doneti, po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 8, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Eh, od svih kaciga koje sam probao, UVEX mi najbolje lezi. Mogao bih i ja jednu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko sa iskustvom da kaze,kako se kaciga ponasa pri brzinama od preko 100 kmh ? ok je to sto ima vizir stvarno,i ja trazim tako nesto ali koliko je ova kaciga dobra za neka duza putovanja ? Da li je sve to lepo ovako na pogled ili je funkcionalno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Octobar 11, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je poručena stiže mi oko 25 tog ovog meseca. Dobavljač : Bera, ADA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan i ja narucio sebi jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Stigla ! Hvala Sekula !! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ekstra je... uklopio si boje ja sam narucio narandzastu takodje zbog opreme sad cekam Sekulu da me obraduje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 13, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko iz Beograda ima ovaj model, probao bih ne znam da li da uzmem velicinu L ili XL ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko iz Beograda ima ovaj model, probao bih ne znam da li da uzmem velicinu L ili XL ? Ja nosim M i narucio sam M, i sve je OK. Izmeri obim glave i slobodno naruci po Louis-ovim merama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ekstra je... uklopio si boje ja sam narucio narandzastu takodje zbog opreme E jedino brille imam crvene (na rados`). sad cekam Sekulu da me obraduje Sekula je nas drug najbolji. Ko ima nameru da koristi kacigu i po hladnijem vremenu, nek naruci vindstoper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovu kacigu par godina iii pa za ove pare je super a za 230 koliko sam je ja platio i nije bas. Malo umije da duva, malo magli vizur koji je uz to i malo zatamljen pa je cim padne mrak je bzv. KOme je okrugla glava kao meni prilikom stavljanja i skidanja pozelece da se rodio bez usiju . Za ove novce koliko je sad kupio bih dvije odma. tako ko je odlucio srecna trgovina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovu kacigu par godina iii pa za ove pare je super a za 230 koliko sam je ja platio i nije bas. Malo umije da duva, malo magli vizur koji je uz to i malo zatamljen pa je cim padne mrak je bzv. KOme je okrugla glava kao meni prilikom stavljanja i skidanja pozelece da se rodio bez usiju . Za ove novce koliko je sad kupio bih dvije odma. tako ko je odlucio srecna trgovina A jes` tesna na ulasku ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste tesna, ali upravo zbog toga je tiha. Oni jastučići kod i oko brade ne dozvoljavaju vetru da se provuče do ušiju. Uši, kao što NikGold reče, trpe samo (ali mnogo ) na ulazu u nju. @NikGold A što se duvanja oko vizira tiče, sve to lepo podešavaš na ona dva vijka koja se nalaze ispod šnale na obe strane. Tu možeš da doteraš vizir da paše na kacigu k'o "šamar za uvo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 13, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jes` tesna na ulasku ! E OK, onda da ne razmišljam o njoj. A sve sam se nešto zalepio za ovu temu. Kao posedujem tehniku, svu opremu i motor za of, pa mi samo još fali kros kaciga na poniženju iz Luisa da se kompletiram. Baš sam za nju čuvao sto evara. Sav sam se pretvorio u one žene što samo gledaju dal se u Maksiju daje neka krpa uz deterdžent pa će ga odma kupe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonsBL 21 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki DR BIG 750S Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustva sa redovnim naručivanjem iz Louis-a tj da ti dođe na adresu, ne znam kako će se ponašati carinici i cijena dostave ??? i ako je 25 eur dostava kao što su naveli i to nije loša cifra, recimo koštaće kaciga 125 eur ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 13, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan sve preporuke za sekulu...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...