Zogo 18 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Roleff iz LOUIS-a velicina xxl, odgovara za osobu 190cm. kupljena pre godinu i po dana i u odlicnom je stanju. placena 100e prodaje se za 50e. jakna je water resistant ima sve protektore i unutrasnju postavu kao i luftere napred i pozadi i ok je skroz za leto a za hladnije dane veoma dobra.. odlicna touring jakna za malo para. za sve info javite se na pp jer sam u romingu. moj matori je u bg i jakna moze da se vidi i proba. njegov tel je 0637203533. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan isključio ćale telefon verovatno kunta, 14:16 pm ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan jbg, ne mogu ni ja da ga dobijem. sta da vam kazem, probajte malo kasnije ne spava sigurno, nego verovatno nije napunio telefon ljudi ja sam preko, ne mogu sa svima da iskoordiniram, ima vas gomila zainteresovanih, tako da ko prvi dodje jakna je njegova. cena 50e. za sada bez slanja aks-om, radje bi da jaknu probate i vidite pa onda da se odlucite. inace jakna je skroz ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ok, unajmicemo priv. detektiva da pronadje gde jakna zivi a ondak moramo da smislimo plan napada na istu i na kraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan ode jakna. izvinjavam se svima koji su pokusavali da dobiju mog matorog pa nisu uspeli. moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...