Zogo 18 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kupio sam jaknu 3XL u Italiji, cinila mi se taman, jednom je obuko i dovezo se do Beograda i shvatio da mi je velika. Dakle jakna je potpuno nova, jedan dan nosena, kupljena u Alpinestars outletu u italiji i prodajem je iskljucivo jer mi je velika. Velicina je xxxl i po mojoj proceni odgovara nekome ko je oko 195cm + visok. ja sam 190 i velika mi je. cena je 140e za sva pitanja itd obratite se na pp jer sam u romingu pa mi se ne isplati da se javljam. jakna moze da se vidi proba itd na nbg, moj matori je tamo i ovo je njegov broj: 0637203533 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan slike 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan sta je jel cena jaka? ili se ceka zima da se malo podgojimo pa da jakna bude taman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan model je T-DYNO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan izvini za off , jel mi mozes reci gde u italiji ima taj outlet i jel rade samo alpinu ili ima i drugih proizvodjaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Mesto se zove Riese piu X u pitanju je alpinestars outlet i samo njih drze. ima na 5km odatle veliki outlet gde drze sve zive marke... ako hoces mogu da proverim kako se zove radnja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan U istom kraju je i replay outlet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan super...to je nekih 200km od mene...nije daleko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan moze dogovor ili mozda i zamena nekakva.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off ali.... http://xtreme.co.rs/index.php?id=131# 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Octobar 14, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan taj extreme shop je zatvoren odavno i ovo je bila akcijska cena radi zatvaranja. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Octobar 14, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan taj extreme shop je zatvoren odavno i ovo je bila akcijska cena radi zatvaranja. A uz to je ta jakna kod nas u maloprodaji oko 200 €, a decko je prodaje za dosta manje... Opet na forumu pocinje akcija da komsiji crkne krava ... cccc 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 15, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan taj extreme shop je zatvoren odavno i ovo je bila akcijska cena radi zatvaranja. A uz to je ta jakna kod nas u maloprodaji oko 200 €, a decko je prodaje za dosta manje... Opet na forumu pocinje akcija da komsiji crkne krava ... cccc Ja se trudim da budem realan i zato sam samo link ostavio i nisam pljuvao po oglasu. A osoba kao ti, zelim da crkne..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan tacno je da je ta jakna kostala toliko u extremu jer su spustili cene na nabavne, ali je pitanje da li je mogla da se kupi... bio sam par puta kod njih kad su zatvarali radnju i ukupno je bilo 5-6 jakni bez izbora velicina tako da ko je ugrabio nesto ugrabio, a ko nije, morao je mnogo vise da plati posle a i pre te akcije.. generalno mislim da je cena fer, jer se u srbiji ta jakna ne moze naci za te pare, a pritom rekao sam da moze i dogovor za kesh ili neka zamena u slucaju da mi odgovara. ne pravim profit nikakav, jakna mi je velika, ne treba mi i zato je i prodajem i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan cena 130e ceka se veliki covek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara li dimenzija 190, 140? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan E TEBE SAM CEKAO! Mislim da je to to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan evo moze i za ove zimske dane jakna i dalje aktuelna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano Februar 6, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan simpatičan joker-ns Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan refresh, dok je moljci ne pojedu ajmo moze jos mala korekcija cene ali bas mala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...