Krüger 6 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Novi Sad/Berlin Motocikl: KTM 690SM Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetima najverovatnije mi se da ću sačekati martovski sajam motocikala u Beogradu i tamo okončati moju kako neko reče, slatku muku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i ovo pre neg što odeš na sajam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan MA POGLEDAJ OVAJ KLIP :moto3: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je prosto odes u ktm i kupis motor koji ti je lep cica mica i gotova prica bas tako, nista ne gledaj-treba za 30%asvalt,37% livada...nista to, samo sta ti se svidja, meni su svojevremeno kukali kako na adv nema mesta za suvozaca a ja ga godinama vozim samo sa zenom i sve ok. da gledam sta bi mi trebalo 1+2+3+4 vozio bi yugo kabriolet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja da ti pomognem sa savetima. Vozio sam ktm 950 smr (nisam ga provozao nego vozio, bio je par dana kod mene). Motor je za svaku pohvalu. Ima dosta snage i vise nego dovoljno. Ko zna da vozi moze u trecoj da ga propne na gasu a ko ne zna ne preporucujem mu da pokusava na zadnji zato sto je motor prepun snage. Kocenje je neverovatno, po mojoj proceni bolje koci od dosta R motora. Prednja kocnica je savrsena. Kvacilo hidraulicno. Dosta udoban. Takodje ima dosta dodatne opreme koja ce ti olaksati putovanja na duze relacije. Maksimalna brzina je ja msm oko 230kmh, ja sam vozio 225. Tako da mozes da ides sa njim gde pozelis. Ktm 690smr sam vozio nekoliko puta. I on mi je se takodje svideo, dosta je udobniji od 640. Vibracije su smanjene na minimum. Takodje je pun snagde i okretniji je od 950. Kocnice su prva liga. Veoma upravljiv i za razliku od 950 ne cupa ruke pri jacem dodavanju gasa . Manji je potrosac. Maksimalna brzina oko 200kmh. Na tebi je da odlucis sta ces da uzmes ali moja preporuka ti je kad vec imas pare, lepo sacekas sajam i odes na ktm-ov stand. Pitas ih koje modele od ktm 990 ili 950 imaju i izaberi onaj koji ti se najvise svidi vizuelno i neces se prevariti 100% koji god da uzmes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano April 1, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih se ja ovako mucio kao ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 6, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetima najverovatnije mi se da ću sačekati martovski sajam motocikala u Beogradu i tamo okončati moju kako neko reče, slatku muku Ako nisi pazario motor prodaje se ktm 990 adv Dakar edition 2011 god. sa 11000km na satu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...