ratboy 1389 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tehnički za motor u šapcu 2500 dinara, ne znam da li je poskupeo ili tek treba da poskupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U Požarevcu 3800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A recite mi da se šalite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče registrovao ženin Clio, tehnički za 1.2 (pošto cena zavisi od kubikaže) 1000 dinara. Očigledno nije poskupeo tehnički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 17, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za motor očigledno jeste mada mislim da je zbog toga što ih radi samo jedan tehnički u gradu. Kad po planu u ovom poslu ostanu samo odabrani neće biti problem da esnaf dogovori cenu. Sve u ovoj zemlji tako funkcioniše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Sto mislis jedan tehnicki u gradu? Pa ja npr radim tehnicki za motor u AK Kompresor u Zorza Klemensoa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan U šapcu, napisao sam u gornjem postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Za motor očigledno jeste mada mislim da je zbog toga što ih radi samo jedan tehnički u gradu. Kad po planu u ovom poslu ostanu samo odabrani neće biti problem da esnaf dogovori cenu. Sve u ovoj zemlji tako funkcioniše. Tehnicki moze da se uradi bilo gdje na teritoriji Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...