avijaticar 142 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani drugari, prvo da se pohvalim kupovinom Drazinog - Brkinog motora, za one koji nisu pratili oglase Yamaha FZS 1000. Posle boxer 36ks, seo sam na japansku oluju od 145ks, i malo je reci da sam se odusevio. Ono je pravo turer, allrounder cudo i prosto zove na put, te pomislih da deo god.odmora koji mi sleduje u oktobru upotrebim za kratku turu (5 dana)do Venecije i nazad. Zasto Italija-pa volim je, zasto Venecija- pa nikad nisam bio i kapiram na Jadranu je pa je za 15.oktobar prikladno po temperaturi. Dolomite bih ipak ostavio za neki topliji period godine, mislim da je za prevoje kasno. Tako da ako neko ima preporuku za smestaj u regionu Treviso-Vicenza-Padova-Ferrara i okolo, bio bih mu zahvalan, jer ono sto sam video u Flipkey, Homeaway ponudi je prilicno skupo, tj. nema ispod 60-tak evrica dnevno za apartman, koji je uglavnom vise nego dvokrevetan, koliko meni treba. Hvala i glasam za spomenik onom ko izmisli 2 tocka na ramu s agregatom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 1, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Puu IZDAJNIČE ! Čestitam na kupovini i želim vam lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tu je bembarica, ne mogu da ga odvojim od srca tek tako... Al sto ovo ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan E, video sam te juce u prolazu! Imao si podignutu flip-up kacigu, pa kada sam ti ugledao njusku na belom Fazeru, bas sam se obradovao, jer sam prethodno dobio informaciju (sa najviseg mesta) da si se ponovio! Cestitam, sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam u srbiji na bolovanju, inace ja sam u monfalcone-u, prolazis kroz njega vrlo verovatno. Mislim da sam negde oko 16. oktobra(ili koji vec pada nedelja) u veneciji pa se mozda mozemo i iskombinovati za neko pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17534 Napisano Octobar 1, 2011 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Mestru (novi deo Venecije, nesto kao NBGD u odnosu na BG) imas Hotel Delfino. Odlican hotel (nominalno 4*, realno 3+). Dvokrevetna soba sa (odlicnim, buffet) doruckom ti je obicno oko 45eur (zavisi od termina), za obe osobe ukupno. Pored samog hotela, ako to zelis, imas podzemnu garazu za motor (mislim da je 10eur). Ispred hotela ti je stanica lokalnog autobusa i imas 3 stanice (7-8min) do stare Venecije (autobuski terminal). Cena autobusa je 1eur (tako nesto), povratna karta. Mozes x puta dnevno do hotela (mislim, blizu je i jeftino). PArking u staroj Veneciji (preko lagune) inace ti je teska jebada... Ovaj hotel je po meni za Veneciju IDEALNA kombinacija (po lokaciji i odnosu ulozeno/dobijeno)! Proveri cenu na npr. www.booking.com ili tako necem;)... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E da Boki, pa rekoh ti ja da me golica taj Fazer, al kad odoh da ga vidim, tu je odmah i odluka pala. Dobar je, stvarno za uzivanje u svim rezimima voznje. I lepotica i zver. Gavro, super, bilo bi dobro da se sretnemo, i upoznamo, pa i da popijemo bogamu.... De se seti ima li neki moto outlet usput, treba da obucem snajku, neke bisage, kofere da pogledam i sl. Daj neki predlog kako i gde da se sretnemo, ja cu ti poslati moj br. mob na pp, pa da nazdravimo. Severian, pa to mi brate treba, prava i konkretna informacija. Zvuci zaista dobro posle onolikog mog surfa, a bez zadovoljavajucih rezultata. Hvala ti, nadam se jos nekoj preporuci, pa makar da ima da se odabere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Octobar 2, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan www.bed-and-breakfast-in-italy.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Doktoe, svaka cast, izgleda zanimljivo. Poslacu upit. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini, nema te da odgovoris na pp, vidimo li se u Veneciji ili Monfalcone-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...