Pauk 613 Napisano Octobar 11, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam malo za Leatherman Skeletool CX,jako zanimljivo izgleda,savremen dizajn.Ali cini mi se da u upravo vise obracali paznju na izgled nego na funkcionalnost,zar ne?Nema bas puno dodataka,daleko je manje prakticniji od Leatherman Wave-a ili Surge-a? Voleo bih da cujem isustva iz prve ruke nekoga ko ga poseduje ili ga je,na zalost,posedovao dok nije presao u druge ruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Octobar 12, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije problemnavesti veće i kvalitetnie ponuđače ovih marki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Octobar 12, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam cene za Leatherman i po mom misljenju preterane su cene, sve ja kontam ali sto je mnogo mnogo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1692 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat vec neko vreme ima ovaj nozic, ali nikako da provalimo cemu sluze ove dve stvarcice? Nismo se preterano ni trudili, doduse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 12, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat vec neko vreme ima ovaj nozic, ali nikako da provalimo cemu sluze ove dve stvarcice? Nismo se preterano ni trudili, doduse... Zasiljeni element sluzi za probijanje rupa u tvrdjim materijalima, a rupica na njemu je da zakacis i konac nekakav, ako treba da zasijes privremeno dva komada deblje koze ili plastike ili tako necega. Element sa kukicom sluzi za izvlacenje tog istog konca ili konopca kad ga provuces kroz rupu. Zasiljeni element zna biti praktican zbog busenja rupa, ali ovu kukicu nisam nikad koristio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1692 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na objasnjenju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 12, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam malo za Leatherman Skeletool CX,jako zanimljivo izgleda,savremen dizajn.Ali cini mi se da u upravo vise obracali paznju na izgled nego na funkcionalnost,zar ne?Nema bas puno dodataka,daleko je manje prakticniji od Leatherman Wave-a ili Surge-a? Voleo bih da cujem isustva iz prve ruke nekoga ko ga poseduje ili ga je,na zalost,posedovao dok nije presao u druge ruke? Ko da si me prozvao Trošio sam Skeletool sve dok ga na sajmu u Beogradu ove godine nisam ostavio na staklenoj vitrini nakon radnog vremena sajma posle nekog petljanja sa izlogom. Naravno da sam se setio na putu do NS i zvao sajam da ih zamolim da ga sačuvaju. I naravno da su ga sačuvali "Alat? Leatherman? A?" Mislio sam da mi je Skeletool dovoljan jer ne koristim testere, turpije nit makazice... Ipak, nakon gubitka Skeletool-a sam uzeo Wave (čuveni naš inat: "aj ga sad izgubi pa se ubi!"). Onda sam shvatio da mi trebaju svi ti dodaci jer kad ih imam, mogu i da ih upotrebim korisno. E sad, ako je neko zainteresovan, povoljno bih prodao svoj Wave (garancija je još 24 god. i 6 meseci ) i uzeo Surge jer sam shvatio da dok nemam sve alate i ne znam za šta sve mogu da posluže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4943 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko moze neka naruci preko neta, u Americi Skeletool je ispod 100 dolara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 12, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije problemnavesti veće i kvalitetnie ponuđače ovih marki? Samo izvoli,pozeljno i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Octobar 12, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam malo za Leatherman Skeletool CX,jako zanimljivo izgleda,savremen dizajn.Ali cini mi se da u upravo vise obracali paznju na izgled nego na funkcionalnost,zar ne?Nema bas puno dodataka,daleko je manje prakticniji od Leatherman Wave-a ili Surge-a? Voleo bih da cujem isustva iz prve ruke nekoga ko ga poseduje ili ga je,na zalost,posedovao dok nije presao u druge ruke? Ko da si me prozvao Trošio sam Skeletool sve dok ga na sajmu u Beogradu ove godine nisam ostavio na staklenoj vitrini nakon radnog vremena sajma posle nekog petljanja sa izlogom. Naravno da sam se setio na putu do NS i zvao sajam da ih zamolim da ga sačuvaju. I naravno da su ga sačuvali "Alat? Leatherman? A?" Mislio sam da mi je Skeletool dovoljan jer ne koristim testere, turpije nit makazice... Ipak, nakon gubitka Skeletool-a sam uzeo Wave (čuveni naš inat: "aj ga sad izgubi pa se ubi!"). Onda sam shvatio da mi trebaju svi ti dodaci jer kad ih imam, mogu i da ih upotrebim korisno. E sad, ako je neko zainteresovan, povoljno bih prodao svoj Wave (garancija je još 24 god. i 6 meseci ) i uzeo Surge jer sam shvatio da dok nemam sve alate i ne znam za šta sve mogu da posluže. Kolko povoljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Octobar 12, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije problemnavesti veće i kvalitetnie ponuđače ovih marki? Samo izvoli,pozeljno i slika E moj Pauke, ja sam ovde mislio mene da neko prosvetli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 12, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan @BrmBrm- A moze i tako P.S.Dobro ti ovo motorce u avataru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 12, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par modela koji se meni jako svidjaju,slicni a opet rasliciti.Kada dodje vreme da se odlucim za jedan,ne znam kako cu Wenger RangerGrip Leatherman Skeletool CX Leatherman Surge WENGER RANGER 57 - HUNTER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 12, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Wenger? Sjajna firma. Već godinama koristim njihove noževe, do duše u kuhinji. I pokazali su se zaista kao prava investicija. Što se tiče "švajcaraca", svaki je dobar ako ga imaš pri sebi kad zatreba i ako je dovoljno oštar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 12, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja skontao,i Wenger kao brend potpada pod "svajcarce",tj, u vlasnistvu je Victorinoxa,kao i swiss army,zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 12, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Tačno, Wenger je pod Viktorinox-om. Mislio sam na "švajcarce" kao tip nožića sa gomilom dodataka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 12, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat vec neko vreme ima ovaj nozic, ali nikako da provalimo cemu sluze ove dve stvarcice? Nismo se preterano ni trudili, doduse... Sa ovim zasiljenim se takodje otvaraju konzerve . Rasklopis, prislonis sam noz na konzervu, i bockas kao otvaracem... A sto se Wengera tice, 2005. ih je kupio Victorinox, i od tada koriste bukvalno isti celik i iste pogone za proizvodnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 13, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam malo za Leatherman Skeletool CX,jako zanimljivo izgleda,savremen dizajn.Ali cini mi se da u upravo vise obracali paznju na izgled nego na funkcionalnost,zar ne?Nema bas puno dodataka,daleko je manje prakticniji od Leatherman Wave-a ili Surge-a? Voleo bih da cujem isustva iz prve ruke nekoga ko ga poseduje ili ga je,na zalost,posedovao dok nije presao u druge ruke? Ko da si me prozvao Trošio sam Skeletool sve dok ga na sajmu u Beogradu ove godine nisam ostavio na staklenoj vitrini nakon radnog vremena sajma posle nekog petljanja sa izlogom. Naravno da sam se setio na putu do NS i zvao sajam da ih zamolim da ga sačuvaju. I naravno da su ga sačuvali "Alat? Leatherman? A?" Mislio sam da mi je Skeletool dovoljan jer ne koristim testere, turpije nit makazice... Ipak, nakon gubitka Skeletool-a sam uzeo Wave (čuveni naš inat: "aj ga sad izgubi pa se ubi!"). Onda sam shvatio da mi trebaju svi ti dodaci jer kad ih imam, mogu i da ih upotrebim korisno. E sad, ako je neko zainteresovan, povoljno bih prodao svoj Wave (garancija je još 24 god. i 6 meseci ) i uzeo Surge jer sam shvatio da dok nemam sve alate i ne znam za šta sve mogu da posluže. Kolko povoljno? Ne mnogo Ipak služi svrsi, a skoro je nov... 12.540,00 nov... pa recimo... 100 EUR? Usput... kada smo kod toga... i noževa... Oštrim se da uzmem ovo: Leatherman Klamath: ili Leatherman Steens: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Octobar 13, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kad si reko povoljno ja reko stvarno tako mislis. Za te novce ga mogu naruciti novog sa torbicom i dodacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, sto rece thelord, imamo par kolega na forumu koji donose iz Nemacke, pa bi ovo bilo oko 100e novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da ne pricam za koliko malo novca novog mogu da nabavim u Engleskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 13, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kad si reko povoljno ja reko stvarno tako mislis. Za te novce ga mogu naruciti novog sa torbicom i dodacima. Nemam ništa protiv. Svako ima svoju računicu šta je povoljno. Ja mislim da je 20% manje od cene novog za 6 meseci nošenja u futroli (zajedno sa njom naravno) i bez i najsitnijih oštećenja, sa kutijom i računom povoljno. Ne mora da znači. @zzz Ima i onih koji to pokupe kada ispadne sa kamiona pa bude i jeftinije! Pre par meseci sam čuo da je neki lik na buvljaku u BG prodavao korišćene za nekih 50-60 EUR. Navodno nabavljeni od stranih vojnika u Bosni. Čak sam jedan i video kako izgleda. Vidi se da je korišćen ali je ispravan. Ko hoće da prođe povoljno treba da proveri da li je još taj lik tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 13, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja da ne pricam za koliko malo novca novog mogu da nabavim u Engleskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi... Kazi Ceh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...