Sinisa-Sabac 81 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je skoro imao saobracajku sva sreca njemu nije nista ali je zato motor lepo udesen,posto je ovaj motor redak kod nas potrebna mi je pomoc oko delova u pitanju je Suzuki GSX1400 2003god,ako bi neko znao gde mogu da nabavim delove bio bi mu zahvalan ili da narucimo iz inostranstva sve ce biti placeno... potrebna mi je cela komplet prednja viljuska sa felnom i oba diska,desna kociona klesta,trouglovi ili kako se to vec zove od viljuske,sve cetiri izduvne grane,desni mali dekl pise suzuki na njemu,hladnjak,drzaci fara sto stoje na ciljusci,retrovizori,korman,rucica od kvacila,rucica kocnice,satovi...ako se setim jos necega napisacu SVI DELOVI SE PLACAJU ODMAH I U KESU!!! 0640663280 ili na pp HVALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan tesko sico da to neko ima polovno a i ako se nade bice papreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao Djola,nisam imao pojma da je imao udes... tesko ce se iskopati delovi za njegov motor...milim da u srbiji nema ni jedan takav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je skoro imao saobracajku sva sreca njemu nije nista ali je zato motor lepo udesen,posto je ovaj motor redak kod nas potrebna mi je pomoc oko delova u pitanju je Suzuki GSX1400 2003god,ako bi neko znao gde mogu da nabavim delove bio bi mu zahvalan ili da narucimo iz inostranstva sve ce biti placeno... potrebna mi je cela komplet prednja viljuska sa felnom i oba diska,desna kociona klesta,trouglovi ili kako se to vec zove od viljuske,sve cetiri izduvne grane,desni mali dekl pise suzuki na njemu,hladnjak,drzaci fara sto stoje na ciljusci,retrovizori,korman,rucica od kvacila,rucica kocnice,satovi...ako se setim jos necega napisacu SVI DELOVI SE PLACAJU ODMAH I U KESU!!! 0640663280 ili na pp HVALA Siniša, evo na nemačkom E-bayu ima preko 2.736 različitih delova za taj Suzuki. Evo šaljem ti L I N K , pa slobodno potraži šta ti (Vam) treba. Mislim da ima ovde na forumu temu "Ebay kupovina",pa ti predlažem da kontaktiraš dotičnu osobu zbog kupovine-donošenja potrebnih delova za taj motor. Pozdrav iz dežele 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan od koje do koje god se proizvodio ovaj model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovako najisplativije http://www.moto.it/moto-usate/suzuki/gsx-1400/gsx-1400/index.html?msg=3417003 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 81 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci i pored svega nismo uspeli da nadjemo sve originalne delove tako da ga je drugar prodao ovako havarisanog.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...