Nenad.M 13 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji dvotočkaša, nedeljama ne vozim motor , nakon svih mogućih provera (agregat trokira) ostalo je još da se testira da li mu je crkla elektronika tj. CDI. Ako ima neko ko vozi ER-5 (a može KLE 500 (onaj stariji sa 50KS) i EN500) a ima volje da pomogne tj. da se na 5 min prebaci CDI na mog ljubimca i testira... Motor je u višnjičkoj u "Labaratoriji" Unapred hvala 0648913086 Nenad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Septembar 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nasli smo ispravan CDI i, na zalost, potpuno isto se ponasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Aiiii, pa šta je ondaK ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da nije CDI... kombinacija nekih obicnih stvari moze da bude - svecice, karburatori, regler... samo treba sve raskupusati i videti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Septembar 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sve to probaTo i regulisaTo dobri moj Popsy, bojimo se da je neko vece s... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 28, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan napishite ljudi detaljno simptome i ponashanja pri zadatim uslovima, mozhda neko bude prepoznao simptome pa vam pomogne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, nepravilan rad motora, nema snage da povuče, brekće a ne dimi niti se vidi "mleko" u ulju. Pomalo je prskao antifriz na zatvaraču reshladnog sistema ispod rezervoara.Prva dijagnoza je bila dihtung glave, pa se krenulo sa proverama sitnijih stvari.. karbovi nisu, bravica rezervoara nije, CDI nije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8557 Napisano Septembar 29, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan probajte sa drugim akumulatorom ili ga spojte kablovima za auto. Kada sam imao aku od 7Ah, a treba 14, tako je umeo da se ponaša. Unimerom sve u redu, punjenje ok, ali nije mogao da podrži rad. Pisalo se o tome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pravac nova pazova.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan probajte sa drugim akumulatorom ili ga spojte kablovima za auto. Kada sam imao aku od 7Ah, a treba 14, tako je umeo da se ponaša. Unimerom sve u redu, punjenje ok, ali nije mogao da podrži rad. Pisalo se o tome. Kad bolje razmislim, sve je počelo sa akumulatorom, ostavio sam nepažnjom prednje svetlo (ne radi mi kontakt brava...), posrkao je struju (iako je akumulator kupljen početkom ovog leta) a onda sam ga na jedvite jade upalio na gurku (iako obično u 3 metra upali) od tada je u problemu, dok sam vozio imao sam osećaj da radi samo 1 klip, guši... Ne kapiram kako bi bio problem u akomulatoru ako mesec dana posle toga, iako se ne vozi, pali iz prve ? Inače je akomulator po specifikaciji za ER-5 Hvala na sugestiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 2, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan motorce juce stiglo,popravljeno danas,to jest vec sinoc,al danaske zavrseno, karburatori su bili s brda z dola sklopljeni,zalivo goriva, elem od ovog Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us smo napravili ovo Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/clip/my-videos/266/wok.mp4/ <embed src="http://img266.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Mwok" width="640" height="380" allowFullScreen="true" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"/> Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a> radi bre ko singerica 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 2, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us/clip/my-videos/266/wok.mp4/ klik na video Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa posle 2000 rasturenih,sklopljenih i popravljenih karburatora uopste me ne cudi da si ga vratio u zivot! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 2, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa posle 2000 rasturenih,sklopljenih i popravljenih karburatora uopste me ne cudi da si ga vratio u zivot! pa bilo je krajnje vreme da se naucim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Octobar 2, 2011 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast doktore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Pravac nova pazova.. E ovo se zove savet!!! Svaka chast savetniche! Imas od mene gajbu piva! Umalo da se ogresim i da bachim ljubimicu Kawicu na oglas! Ne samo da je ozdravila nego radi bolje nego ikad zahvaljujuci doktoru Bokilicu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan pa posle 2000 rasturenih,sklopljenih i popravljenih karburatora uopste me ne cudi da si ga vratio u zivot! pa bilo je krajnje vreme da se naucim Bogami i ja sam nešto naučio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12688 Napisano Octobar 3, 2011 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre na oglas? Nemoj biVen da budes. To je mnogo dobar motoric! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre na oglas? Nemoj biVen da budes. To je mnogo dobar motoric! Sad je dobar, radi ko sat! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, a još jednu zvezdicu odnosi Bokilic. Temu zatvaram... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...