jonygsxf 1 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da vas nedavim previse... dali zna neko kakvo je ulje IPONE?? dali da kupujem ili ne za gsxf 600 Pa ako neko zna bio bih zahvalan. pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 27, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Po mojim saznanjima , vlasnici brendova Motul i Ipone , imaju ista prezimena ! (otac i sin) Proizvode ga u Francuskoj i za sada nema plagijata , pa se moze reci da je kvalitet dobar ! Ako nista drugo , i naj losiji original , bolji je od naj bolje kopije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 27, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Mom motoru ipone najviše prija, a menjaču pogotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonygsxf 1 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan e hvala momci..izgleda da cu se odluciti za ovo ulje thx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 26, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan i kakvo je ulje? vozimo isti motor pa da znam shta ja da sipam kakav ti je menjach sa tim uljem? ima li onog klang upadanja u brzinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...