rssole 0 Napisano Avgust 21, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Tuono Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste narode U mnogo navrata se pisalo koji je motor za pocetak naj, kako je 125ccm, 250ccm optimum. To valjda zavisi i od određenog modela tj. tipa motora i drugih faktora. Moj prvi motor eno ga u dvoristu je Suzuki GS500F. Nešto je teži od RS125 aprilije (na nju sam prvo išao) ali onda sam pogledao da je po snazi Suzuki neznatno jači a i uopšte nije mnogo teži (160kg) tako da mi je gledajući te faktore bilo svejedno osim veličine. Po performansama Aprilija uopšte ne zaostaje (bar kad gledam katalog) tako da mi je i po tome bilo svejedno. Jedino nisam mogao da se uklopim tj da se smestim kako treba (nisam neka visina ogromna ali da mi ne prija vožnja na R-ovima ne prija mi - stalno nabijen na ruke tj moram da se odupirem non stop da ispravim leđa) a na ovome pošto je turer fazon sedim bez problema (sedište udobno kaaaao fotelja ) I na kraju ono najvažnije... ovaj suzuki je bio jeftiniji od Aprilije i to primetno. Eto toliko o tome. E da neki se sećaju da sam pre izvesnog vremena najavljivao neki GSR600 - e onaj zet se negde provlačio pa ga izgrebo žešće i ja reko šta konjini da dajem pare za nešto što je us.ao. Otišo i kupio nov. Novo je novo pa nek' ide život Imam milion pitanja još što se tiče pravilne vožnje, tj školske kakva se očekuje da bi se položilo ali odoh na drugu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 21, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Aj' pa neka je sa srecom! sto neko rece jednom ... da ti najveci kvar bude kad ti se upali lampica za rezervu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je srecan i dugovecan i da ti nigde ne ostavi... Postavi neku sliku da vidimo tu novu makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Lep bajk! Svaka cast i nek te lepo sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rssole 0 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Tuono Prijavi odgovor kao problematičan E hvala drugari tj kolege (strašan sam ja kolega tek sam na početku praktično ali dobro...polako ) i ja svima i onim koji kao ja počinju i onim prekaljenim želim sreću na ulicama jer u ovoj našoj ludnici svima nam treba Oću da postavim slike samo ne znam jel ovde ili na forumu gde se predstavljaju članovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Avgust 22, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan postavi ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odličan bajk, kako za početnika, tako i za nekog ko želi da uživa u malom zvrku, maloj potrošnji i dobrom zezanju. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...