Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 18, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvarno fantasticno, kamerica do OO . Stvarno imam osecaj kao da sam sada tamo. Cini mi se i da sam proklizao malo jedanput u fotelji . + i od mene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 19, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odoh da pakujem pinkle... Ujutro Vinca-Zeleznik-Umka-Obrenovac-Ub-Slovac-Divci-Mionica-Divcibare-Pozega-Uzice-Mokra Gora-Tara-Zlatibor (nocenje) Povratak: Zlatibor-Uzice-Cacak-Rudnik-Topola-Mladenovac-Avalski put-Vinca. Nema ama bas nikakve veze sa temom, samo se hvalim . Malo cu da dodajem gasove po krivinama . Laku noc drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put druže...danas će biti odličan dan za vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Octobar 19, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odoh da pakujem pinkle... Ujutro Vinca-Zeleznik-Umka-Obrenovac-Ub-Slovac-Divci-Mionica-Divcibare-Pozega-Uzice-Mokra Gora-Tara-Zlatibor (nocenje) Povratak: Zlatibor-Uzice-Cacak-Rudnik-Topola-Mladenovac-Avalski put-Vinca. Nema ama bas nikakve veze sa temom, samo se hvalim . Malo cu da dodajem gasove po krivinama . Laku noc drugari. Srećan put i uživaj i za nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Octobar 19, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i drugog dela puta Donji Milanovac-Majdanpek. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Veliki plus i za našeg Spielberga...Željko , prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Octobar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Joooj, šta mi radite. Kakav lep put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Octobar 19, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Veliki plus i za našeg Spielberga...Željko , prava stvar Ja sam samo tehnički odradio stvar ali vi ste pržili po putu fenomenalno i to je prava stvar. Evo, celu noć sam gledao enduro mašine, da možda mog starca RT zamenim. Razmišljam još. Probaću i onaj put pored Dunava da izmontiram ali za to će mi trebati baš vremena. Obavestiću vas preko PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18732 Napisano Octobar 19, 2011 Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican snimak. GoPRO je po meni najbolja helmet kamera (stabilizacija slike je fantasticna). Jedino sto montirana na kacigu izgleda mnogo smesno , Contour je tu po meni mnogo lepsi (oanko cevast). Da li imas onu deonicu izmedju Kuceva i Petrovca, pa da i ja vidim sebe na televiziji ? Zaista sam prijatno iznenadjen kvalitetom snimka, iako, kao sto rekoh, imam veoma visoko misljenje o GoPro kameri odavno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki plus i za našeg Spielberga...Željko , prava stvar Ja sam samo tehnički odradio stvar ali vi ste pržili po putu fenomenalno i to je prava stvar. Evo, celu noć sam gledao enduro mašine, da možda mog starca RT zamenim. Razmišljam još. Probaću i onaj put pored Dunava da izmontiram ali za to će mi trebati baš vremena. Obavestiću vas preko PM. Znas li ti kakvu pandorinu kutiju si upravo otvorio? Pa sad cemo svi mi koji te znamo da krenemo da dumamo i predlazemo ti te ovaj, te onaj model, sve u skladu sa SOPSTVENIM zeljama i afinitetima , pogotovu sto nisi ni nagovestio koliko para bi da se oslobodis Dakle, da pocnemo: posto se koliko vidim, uglavnom vozis sam, onda (ne nuzno ovim redosledom): TDM 900, BMW R1150-1200 GS/GS Adventure (slican Severijanovom), Super Tenere 1200 nova, eeeeeeventualno stara 750-ica, Varadero 1000, Strom 650/1000, itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Veliki plus i za našeg Spielberga...Željko , prava stvar Ja sam samo tehnički odradio stvar ali vi ste pržili po putu fenomenalno i to je prava stvar. Evo, celu noć sam gledao enduro mašine, da možda mog starca RT zamenim. Razmišljam još. Probaću i onaj put pored Dunava da izmontiram ali za to će mi trebati baš vremena. Obavestiću vas preko PM. Znas li ti kakvu pandorinu kutiju si upravo otvorio? Pa sad cemo svi mi koji te znamo da krenemo da dumamo i predlazemo ti te ovaj, te onaj model, sve u skladu sa SOPSTVENIM zeljama i afinitetima , pogotovu sto nisi ni nagovestio koliko para bi da se oslobodis Dakle, da pocnemo: posto se koliko vidim, uglavnom vozis sam, onda (ne nuzno ovim redosledom): TDM 900, BMW R1150-1200 GS/GS Adventure (slican Severijanovom), Super Tenere 1200 nova, eeeeeeventualno stara 750-ica, Varadero 1000, Strom 650/1000, itd Šta bre eeeeeeventualno, valjda nisi slep...si vid'o da je moja STara predvodnica... , plus Željko odlično pegla sa RT-om...bolje nego što bi neki sa lakšim motorom, a BMW mu je "ki upisan" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Octobar 19, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Veliki plus i za našeg Spielberga...Željko , prava stvar Ja sam samo tehnički odradio stvar ali vi ste pržili po putu fenomenalno i to je prava stvar. Evo, celu noć sam gledao enduro mašine, da možda mog starca RT zamenim. Razmišljam još. Probaću i onaj put pored Dunava da izmontiram ali za to će mi trebati baš vremena. Obavestiću vas preko PM. Znas li ti kakvu pandorinu kutiju si upravo otvorio? Pa sad cemo svi mi koji te znamo da krenemo da dumamo i predlazemo ti te ovaj, te onaj model, sve u skladu sa SOPSTVENIM zeljama i afinitetima , pogotovu sto nisi ni nagovestio koliko para bi da se oslobodis Dakle, da pocnemo: posto se koliko vidim, uglavnom vozis sam, onda (ne nuzno ovim redosledom): TDM 900, BMW R1150-1200 GS/GS Adventure (slican Severijanovom), Super Tenere 1200 nova, eeeeeeventualno stara 750-ica, Varadero 1000, Strom 650/1000, itd Ha,ha Lucky neće te izvaditi ove preporuke što nisi išao sa nama. Hvala puno, imam sve ove mašine u vidu, ali ne bih da zamaram forum i ovu temu sa mojim odlukama. Može sve na pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Octobar 19, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li imas onu deonicu izmedju Kuceva i Petrovca, pa da i ja vidim sebe na televiziji ? Nažalost, nemam tu deonicu. Imam još od Kladova do Donjeg Milanovca ali za to mi treba vremena za montažu i mnogo, mnogo GB na računaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan auuu hvala ti za cimanje da uploadujes filmice kad dodjem sa posla, ima da pusim full screen i da uzivam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki plus i za našeg Spielberga...Željko , prava stvar Ja sam samo tehnički odradio stvar ali vi ste pržili po putu fenomenalno i to je prava stvar. Evo, celu noć sam gledao enduro mašine, da možda mog starca RT zamenim. Razmišljam još. Probaću i onaj put pored Dunava da izmontiram ali za to će mi trebati baš vremena. Obavestiću vas preko PM. Znas li ti kakvu pandorinu kutiju si upravo otvorio? Pa sad cemo svi mi koji te znamo da krenemo da dumamo i predlazemo ti te ovaj, te onaj model, sve u skladu sa SOPSTVENIM zeljama i afinitetima , pogotovu sto nisi ni nagovestio koliko para bi da se oslobodis Dakle, da pocnemo: posto se koliko vidim, uglavnom vozis sam, onda (ne nuzno ovim redosledom): TDM 900, BMW R1150-1200 GS/GS Adventure (slican Severijanovom), Super Tenere 1200 nova, eeeeeeventualno stara 750-ica, Varadero 1000, Strom 650/1000, itd Ha,ha Lucky neće te izvaditi ove preporuke što nisi išao sa nama. Hvala puno, imam sve ove mašine u vidu, ali ne bih da zamaram forum i ovu temu sa mojim odlukama. Može sve na pm. Ma sta bre na PM. Ajde lepo ljubitelji zime+izdajnik (ja) na pice kod Mimija. Em sam obecao turu pica, em coveku da napravimo promet, em se lepo ispricamo! Kazita samo kad vam odgovara (bilo bi dobro da je popodne-uvece - svi radimo, jbg). Pokupim beogradjane kolima, pa vas posle razvezem, smederevci se sami snadju za prevoz i divota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Veliki plus i za našeg Spielberga...Željko , prava stvar Ja sam samo tehnički odradio stvar ali vi ste pržili po putu fenomenalno i to je prava stvar. Evo, celu noć sam gledao enduro mašine, da možda mog starca RT zamenim. Razmišljam još. Probaću i onaj put pored Dunava da izmontiram ali za to će mi trebati baš vremena. Obavestiću vas preko PM. Znas li ti kakvu pandorinu kutiju si upravo otvorio? Pa sad cemo svi mi koji te znamo da krenemo da dumamo i predlazemo ti te ovaj, te onaj model, sve u skladu sa SOPSTVENIM zeljama i afinitetima , pogotovu sto nisi ni nagovestio koliko para bi da se oslobodis Dakle, da pocnemo: posto se koliko vidim, uglavnom vozis sam, onda (ne nuzno ovim redosledom): TDM 900, BMW R1150-1200 GS/GS Adventure (slican Severijanovom), Super Tenere 1200 nova, eeeeeeventualno stara 750-ica, Varadero 1000, Strom 650/1000, itd Ha,ha Lucky neće te izvaditi ove preporuke što nisi išao sa nama. Hvala puno, imam sve ove mašine u vidu, ali ne bih da zamaram forum i ovu temu sa mojim odlukama. Može sve na pm. Ma sta bre na PM. Ajde lepo ljubitelji zime+izdajnik (ja) na pice kod Mimija. Em sam obecao turu pica, em coveku da napravimo promet, em se lepo ispricamo! Kazita samo kad vam odgovara (bilo bi dobro da je popodne-uvece - svi radimo, jbg). Pokupim beogradjane kolima, pa vas posle razvezem, smederevci se sami snadju za prevoz i divota. Polako, polako... a BMW F650GS Twin ili F800GS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan auuu hvala ti za cimanje da uploadujes filmice kad dodjem sa posla, ima da pusim full screen i da uzivam Ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan :lol2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 20, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh!!! Zamalo ne nahebah danas!!! Kad ugrabim vreme, pisem u Motoristi na drumu!!! Tres'o sam se ko jebena zecica!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 20, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Djes' Mimi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 20, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 20, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Djes' Mimi? Izvini, malo sam zauzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan SMESTA da si nam dao tacnu lokaciju gde si snimio ovu fotografiju. Nadjemo se tamo za 20 min. Zainteresovani neka ponesu viljusku i noz. :lol: :lol: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Octobar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mimi je najzad pronašao vrstu motora koja mu savršeno odgovara i na kojoj najzad vidi i okolinu i sve lepote predela kroz koje prolazi Sad nećemo moći živeti od njegovih putopisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...