Lukac 1403 Napisano Septembar 22, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ZR7S, god 2004 prva registracija 2007, kupljen nov kod Petosevica (stajao u salonu skoro 2 god) PRAVA kilometraza 24000km, istekla registracija 2010 prednja i zadnja cena 2500e. Inace interesantna prica ide uz motor: bio je siv met, kupila ga neka devojka i 2008 ga menja za Audi kupe sa nekim likovima iz V. Plane kod kojih je motor stajao u garazi skoro god dana , dok ga nisam ja pazario (likovi uopste ne voze motor).Vozio sam se tog leta i prodao dobrom prijatelju, starom bajkeru Aci (na koga se i danas vodi), pa zatim otkupio od njega.Pisem ovo jer je kod mene retkost znati poreklo motora od prvog dana.Motor je farban jer je prva vlasnica pala u dvoristu preko kosarkaske lopte polomivsi desni nogostup, zmigavac i deo oklopa.Uradjen servis (Motorex) filter vazduha ,svecice,nova prednja guma (stavljena pre nedelju dana) nov lanac i lancanici i zadnja guma i akumulator stavljeni zimus.Tel 064 9760896 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno ocuvan i lep motor.Sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1403 Napisano Septembar 22, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milane,trudicu se i dalje (uprkos besparici) da ono sto prodajem bude maksimalno korektno i sredjeno ,uostalom puno bivsih musterija su mi sadasnji prijatelji ,sto meni mnogo znaci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1403 Napisano Septembar 24, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan ZR7S prodat za 2500e molim zatvorite temu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...