Vele05 0 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan srecno! ja sam cuo da mnogo baca zadnji tocak, mislim vode.. zadnji tocak jako prska...a agregatu mislim da ne skodi.... sto se tice vode...sve se moze srediti...pricali smo...neka kombinacija kao GS..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam utisak da bi mnogo lepo stajao branik kako kod GS-a.. daj Boze da vidim na svom.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za vlasnike ovog motora, sta vas najvise nervira, smeta vam..? jer ne verujem da je bas savrsen1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko kolika mu je garancija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Gale nesreco, sve to pitaj kod predstavnika...i ako si ispolagao te ispite, kupuj...treba se vozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan druze zavrsio sam prvu.. U SREDNJOJ!! .. jao cuti nisam ziv!! kupujem motor pa sam u frci!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo Aj' sad u radnju, pa na voznju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cucemo se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnici ovog motora, pitanje je za vas... Kako se ponasao motor do sad, jel bilo nekih kvarova, jel se lako odrzava brzinu od 100 km/h ili se muci??? Hvala unapred ;D PoZZzzZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i mene isto zanima pa bi bilo jako lepo kada bi neko odgovorio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neka me neko ispravi ako gresim, ali ovo je tema sa najvise detalja o nekom motoru na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan i mene isto zanima pa bi bilo jako lepo kada bi neko odgovorio.. Koliko vidim nema takvih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan miges pogledaj PP.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.spack.info/content/pictures/user.galery/15879/1213648145.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zadnji deo nije kao "nas"....ima valjda crveno zadnje sediste a kod nas ,u Srbiji, je sediste naglaseno a vde je zajedno sa repom.....extra bre! u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan zadnji deo nije kao "nas"....ima valjda crveno zadnje sediste a kod nas ,u Srbiji, je sediste naglaseno a vde je zajedno sa repom.....extra bre! u svakom slucaju... Ne razumem sta si hteo da kazes.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan zadnji deo nije kao "nas"....ima valjda crveno zadnje sediste a kod nas ,u Srbiji, je sediste naglaseno a vde je zajedno sa repom.....extra bre! u svakom slucaju... Ne razumem sta si hteo da kazes.... E izvini, tek sam sad video sliku... A ciji je to motor, i jel je fabricki ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan od nekog lika iz nemacke.. kupljen je fabricki pa ga je odradio! sva mu cast! motor izgleda predivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan vidjeh juče u PG ovamo...na BG tablice jednog..super je stvarno samo nekako malen izgleda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema nikog od vlasnika ovog motora na forumu vise??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ali zasad izgleda nema više šta da se doda o ovom motoru. Sve je rečeno. Ja sam dogurao do nekih 3200km i sve je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ima ali zasad izgleda nema više šta da se doda o ovom motoru. Sve je rečeno. Ja sam dogurao do nekih 3200km i sve je ok Pa planiram da ga kupim, pa zato pitam... Jel mozda bilo problema nekih i jel ti se kvario, jel se moze sa njim otici na neki put od 100-tinak km? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Jul 24, 2008 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini kvar mi je bila CDI elektronika, a za duža putovanja je sasvim ok, jedino je suvozaču malo neudobno jer mu je tvrdo sedište plus tvrdo vešanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jul 24, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jedini kvar mi je bila CDI elektronika, a za duža putovanja je sasvim ok, jedino je suvozaču malo neudobno jer mu je tvrdo sedište plus tvrdo vešanje. OK, hvala ti... Nadam se da cu i ja uskoro postati vlasnik jednog takvog motora, a to bi trebalo da bude u avgustu... Ne mogu da docekam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre godinu dana kupio novog MadAss 125 (zuti) i bio sam ekstra zadovoljan. U Sapcu postoji ovlasceni serviser a ima i ovih koji tebe interesuju. Mislim da je cena bila manja od 2800. Mislim oko 2300. Motor je za respekt. Dizajn je savrsen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...