Dexterr 1969 Napisano April 15, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Èizme koje posedujem su marke Daytona, gorotex, full su duboke, diskretno crne, komplet od kože, sa dosta pregrada i preklopa koje JAKO dobro èuvaju noge od hladnoæe . Malo su bile krute iz poèetka što me je ometalo i iritiralo u gradskoj vožnji (FZR1000), pa su omekšale i više se ne svadjamo. Mislim da su vrhunskog kvaliteta, pogotovu što mi se na putu od 500km u Avgustu (28+C) noge jedva oznojiše a sve do sada se nisu ni jedanput ni ohladile (-3C). Ipak smatram da su prijatnije van grada, kad se ne bakæemo mnogo menjaèem. Koštaju oko 250E iako sam ih ja platio (nove) mnogo, mnogo manje. Tvrdim da svaki ozbiljniji 2-toèkaš koji putuje treba da ima takve ili sliène (èak i za duplo manju lovu se mogu odliène naæi) :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 16, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Moje cizme su takodje Daytona model Toper Basic, ali daleko jeftinije i slabijeg kvaliteta ne go Dexterove, ali ipak su kvalitetne cizme.Evo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 19, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Fale mi jos cizme da kompletiram opremu , pa bi mi dobro dosao neki savet , kakve da kupim i gde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 21, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to stvar koja se kupuje jednom u životu pa ne verujem da æeš je naæi veæ na nekom lageru :biker: Rekao bih da Dirty-jeve imaju odlièan odnos cena-kvalitet i da ih treba naæi u katalogu za šta bi se takodje trebalo obratiti max drugaru Dirty-ju... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 21, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to stvar koja se kupuje jednom u životu pa ne verujem da æeš je naæi veæ na nekom lageru :biker: Rekao bih da Dirty-jeve imaju odlièan odnos cena-kvalitet i da ih treba naæi u katalogu za šta bi se takodje trebalo obratiti max drugaru Dirty-ju... :roll: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...