sci 27 Napisano Avgust 18, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ako Mi istekne registracija dok sam na moru, moze li se voziti do BG-a ako imam uradjen tehnicki pregled (znaci, imam potvrdu da je tehnicki vozilo ispravno), a da me panduri ne zezaju. Tehnicki sam uradio pre nego sto sam krenuo, ali ne znam hocu li prekoraciti dan isteka rege i tada jos biti na moru! Ajmo eksperti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 18, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Imaćeš probleme,po zakonu ne može zato postoji varijanta registracije 30 dana pre isteka registracije. Nije problem u tehničkom veći je problem u osiguranju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Avgust 18, 2007 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, bez pecata u saobracajnoj si ilegalac na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Avgust 18, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Mom prijatelju je pandur napisao prijavu u 20-om minutu dana u kome mu istice registracija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Avgust 19, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Nema voznje bez pecata ni minut posle dvanest .Ebiga takav je zakon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Avgust 19, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ma bice on registrovan, nego mozda sam ja imao srece, ali pre par godina sam vozio dzip od mora istekla rega na moru i pustali su me samo sa tehnickim, ja se vadio da ne mogu da registrujem ako ne stignem u Srbiju. Zaustave me i obavezno puste bez problema. Mozda je sad drugacije ??? Ma ovde sve moze da bidne, a ne mora da znaci. Ovo je ovde Balkan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...