Dexterr 1969 Napisano Februar 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA batice! Milion prešao u zdravlju i potrošnji... I nemoj da si primitivan s' ti rafali, OZNA sve dozna :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Februar 27, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast' date=' btw neodoljivo me podsjeca na Hondu CBF 600 S. [img']http://www.dewulfsport.be/images/MCB6S2005SBA.jpg[/img] Htio si reæi obrnuto,jer Strom je duže na tržištu! :wink: Ali mješaš dvije razlièite kategorije motora!Naked i Enduro tourer! Èestitke na novom, Šmajser! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 7, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan U subotu sam se upoznao sa Zeljkom i video novu masinu....Retko lep motor!!!! sad sam se jos vise primio!! Zeljko,ne znam da li sam ti rekao : DA te sluzi dugo, u sreci i veselju! Jovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 7, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam... Cuvajte jedan drugog i sve ce to biti lepo, ka sto se na svadbama kaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 11, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Danas se Šmajser premijerno dovezao u BJBlokove svojim novim Štromiæem i mogu samo da kažem da je u onoj crnoj boji ultra-sexipilan, baš šteta što je porodièan :twisted: ... Prelepo, no comment :supz: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9692 Napisano Mart 12, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Neka te slusa i ti da je pzais i mazis :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 12, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan E, Smajseru, znaci stigao je... Mnogo srece i da te ni draca ne ogrebe... :kul: Vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 12, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' Smajseru, znaci stigao je... Mnogo srece i da te ni draca ne ogrebe... :kul: Vidimo se... [/quote'] Ne da je stigao nego to Smajser vec lomi po krivinama. Trebalo je da ga vidis juce....to ne mozes da ga stignes jebote! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...sem kad ubacis u trecu :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 12, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala.... Za jednog bajkera od 4,5h iskustva, nadam se da nisam los!!! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Mart 14, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno ste me iznervirali, taman sam planirao da kupim Z750S a sada sam se napalio na Stroma. Samo se plasim da bi mi bio slab posle Fazera (kojeg jos nisam prodao) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kawa Kawa Kawa !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1405 Napisano Mart 14, 2006 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan ko prodaje fazera i koji je model i posto je. zainteresovan sam. Inace kakav je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Mart 15, 2006 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan bravo bravo bravo to je prava makina neka te sluzi sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 15, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno ste me iznervirali' date=' taman sam planirao da kupim Z750S a sada sam se napalio na Stroma.Samo se plasim da bi mi bio slab posle Fazera (kojeg jos nisam prodao) ?[/quote'] Nemoj da se kolebas. Ja sam prvo prosle godine ''gledao'' Fazera (ima ga moj komsija), pa TDMa ali nema makine do Stroma. Cisto kad gledas izgled. Ako ti je slab 650 uzmi iljadarku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 15, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno ste me iznervirali' date=' taman sam planirao da kupim Z750S a sada sam se napalio na Stroma.Samo se plasim da bi mi bio slab posle Fazera (kojeg jos nisam prodao) ?[/quote'] Nemoj da se kolebas. Ja sam prvo prosle godine ''gledao'' Fazera (ima ga moj komsija), pa TDMa ali nema makine do Stroma. Cisto kad gledas izgled. Ako ti je slab 650 uzmi iljadarku. Nemoj da vrijedjas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Mart 15, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da vrijedjas... Pre Fazera sam imao TDM 900 i mogu samo jedno reci o njemu " Tako Dobar Motor " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 15, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' Smajseru, znaci stigao je... Mnogo srece i da te ni draca ne ogrebe... :kul: Vidimo se... [/quote'] Ne da je stigao nego to Smajser vec lomi po krivinama. Trebalo je da ga vidis juce....to ne mozes da ga stignes jebote! Jel to zato sto ide putevima kojima iskusni vozac inace ne bi isao(kroz livade, kanale....) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 15, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da vrijedjas... Daleko bilo.... ja i dalje mislim da se Strom i TDM ''kolju'' po pitanju - ko je lepsi i bolji :twisted: Na Stroma sam ''prevagnuo'' samo zbog internet prezentacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na Stroma sam ''prevagnuo'' samo zbog internet prezentacija. Ne seri bre! Nije nego sam te ja nagovorio :wink: Inace TDM i V-Strom nisu bas potpuno ista klasa motocikla. Strom je maxi enduro tourer dok je TDM potpuno putni motor bez i trunke aspiracije da skrene sa asvalta i svaki mi se svidja na svoj nacin. TDM - uvek RESPECT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 15, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 15, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Na Stroma sam ''prevagnuo'' samo zbog internet prezentacija. Ne seri bre! Nije nego sam te ja nagovorio :wink: Inace TDM i V-Strom nisu bas potpuno ista klasa motocikla. Strom je maxi enduro tourer dok je TDM potpuno putni motor bez i trunke aspiracije da skrene sa asvalta i svaki mi se svidja na svoj nacin. TDM - uvek RESPECT! A da... i Djura je garantovao za kvalitet Stroma tako da ako mi stane negde u Ukrajinskoj stepi :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...