nano 24 Napisano Avgust 17, 2007 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Deda mi je ostavio motor Lambretta D Model 125cc 1954god. Nisam do sada upoznao nikog ko ima Lambrettu ili da zna bilo sta o njoj. Neke osnovne karakteristike znam. Motor je dobro ocuvan sa svim originalnim delovima, ali je sad bas u delovima posto zelim da ga vratim u prvobitno stanje. Zanima me da li neko ima Lambrettu, zna nesto o tom motoru ili zna koliko ona vredi. Ako neko hoce moze zamena za ZX6R Slike: http://www.freewebs.com/aalborglambrettaclub/LambrettaD150.jpg http://www.racinglambrettas.com/yourscooters/150d_2.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 17, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hehehehe za sve vespe ispod 65 godista jedan covjek ima otkupljena prava za djelove, i sve moras preko njega u italiji ako ces original, i kosta batice kolko oces, moja preporuka kako tako nadji pomoc sastavite i prodajte za debele pare, recimo min 7000 sastavljeni ispravnu ocuvanu donekle, mozes prodati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Avgust 18, 2007 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan 7000? :o :o :o Hvala na odgovoru. Nisam to ocekivao, svi su originalni delovi, samo cu morati da zamenim sajle za gas kocnice i kvacilo. Jel jos neko zna nesto? Ako nekog interesuje motor moze PM. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoVa 0 Napisano Avgust 18, 2007 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan primjerak kako mi kaze kolega u jako dobrom stanju u Danilovgradu. Covjek koji je posjeduje je prvi vlasnik i ponudio je na prodaju. Koliko znam dace je rado za pola para od spaco-ve procjene Ko je zainteresovan mogu da mu nabavim telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dugo bio tu. Motor je u delovima, sve je ispravno. 2000eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor sa menjachem koji sam vozio je bio Lambretta Li-150, mislim da je moj drugar josh uvek ima mada je sto puta padao sa nje i svashta mu se deshavalo. Nemam ideju koliko moze da vredi, a i nisam siguran da delove za Lambrettu prodaje samo jedan covek. Mislim da je to samo za Piaggio. U svakom slucaju, bolje ti je da je maksimalno sredish, ofarbash u originalnu boju i picnesh - pa tek onda da je prodajesh, Nikad ti niko nece dati 2000 Eura za dve gajbe delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dacu ti ja celu ispravnu za 300e sa sve papirima,cak je i vlasnik jos uvek ziv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan 1954 god, sa svim original delovima Lambretta D 125cc. Druze englezi ga prodaju od 5000e pa navise, a ti bi dao svoju za 300e ???Aj zapitaj se malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma toga ima kolko oces,,bar po nasem kraju,,ova je od mog kuma,a drugar ima jos jednu ali je vozi neprodaje,,, a ima i skupljih motora od tih lambreta,,ja imam jawu 1934 god ispravna je ,u originalnom stanju,pa nemogu da je prodam za vise od 500 600 e,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadji kontakt tog lika i posalji mu mejl sa ponudom na 2000 e.. Mislim da ce rado doci cak iz Italije po nju za te pare.. (posto vredi 5 000e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Jun 11, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U Kraljevu ima jedan lik, bas sam mu davao neke casopise, ima Lambretu kao novu, i jos neke stare motore. Mozda mogu da se raspitam kod njega nesto, ako te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan U Kraljevu ima jedan lik, bas sam mu davao neke casopise, ima Lambretu kao novu, i jos neke stare motore. Mozda mogu da se raspitam kod njega nesto, ako te zanima. Bio bih ti zahvalan, pitaj pa mi javi na mail serdimitrijevic@gmail.com ili na PM. Pitaj koliko bi dao, ako bi je uzimao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj otac je imao istu takvu,prve kilometre na dvotockashu sam na njoj "savladao",nisam znao da ih ima josh u citavom stanju,kad se "oparim"kupicu ocu-nostalgije radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...